Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Nastolatka

Nastolatki i młode osoby! Czas na wielkie zmiany. Zapraszam

Polecane posty

Zapraszam wszytskie młode osoby ( 10 - 25 lat ) Do wspólnego odchudzania i wspierania się w tym odchudzaniu. Mam nadzieję że ktoś się do mnie dołączy. Mam 15 lat, 170 cm i 99 kg 3 kilo od wakacji już schudłam i liczę na jeszcze wiecej.

Gość rodzice do pudla za to
dziecko kto cie tak skrzywdzil:O wina za pewne rodzicow czy wiesz,ze nigdy nie bedziesz chuda laska pozostanie ci skora ,ktora bedzie obwisla zbadaj sie na serce i cukrzyce a rodzice powinni byc ukarania :O to straszne co ci zrobili

To nie wina moich rodziców tylko lekarzy który faszerowali mnie lakami bo inaczej ciągle byłabym chora, utyłam przez leki a dopiero 3 lata temu z rozpaczy zaczęłam jeść miałam problemy i przez 3 lata przytyłam 30 kg

zadnych tłuszczów. Nie solić, nie przyprawiac i nie slodzić jak chlep to tylko pelnioziarnisty makoron prawie wogole, ziemniaki tez bede unikac, głownie ryz, gotowane mieso, gotowana ryba i bardzo duzo wody oraz owocei warzywa ja mam do tego tabletki od dietetyka

Ja właśnie Nie.heh tak po prostu weszłam na twój topik i jakoś przyszło Mi na myśl że może też się dołączę.Myślę że jak przestanę jeść słodyczy( a jem ich bardzooo dużo) to będzie ok.Na ogół jem mało.Mięsa prawie wcale.A ćwiczenia 4 wf w tygodniu starczy.

Mój główny problem to wałeczki na brzuchu:-( Ja zawsze byłam chudziutka malutka i w ogóle do 7 roku życia aż w końcu mama mnie nastraszyła pewnym zdarzeniem i coś pękło no i póżniej przytłam i to sporo.Cała podstawówkę tak było i znów w gimnazjum schudłam do tej pory było ok ale przez Ciebie uswiadomiłam Sobie że jednak muszę zrzucić te 5 kg.:-D

a ja 49 ... mam nadzieję że dam radę! muszę bo inaczej będzie kiepsko... Nie mogę się doczekać jak na orzyszłe wakajce będę eksponowac ciało w bikini i seksownych ciuszkach !

Gość a ja nie mam problemu
15 lat, 170 cm , 53 kg, tyko niestety brzuszek trochę taki nie podoba mi się :(

No nietstey ale spóbuje rozkręcić jakos.... bruzszki, rowerek, bieganie z psem wieczorem, skłony, skrety, proby szpagatu, ogolnie takie cwiczenia z wf no ijeszcze kupie sobie 2 sztangi takie klorowe 2 kilo i z niki cwiczenia :)

dobra ja spadam,juz mi ''czas goni'' trzymaj się i wpadnę tu jeszcze.Dobrze że masz osobę która Cię motywuje...bo ja nie mam każdy Mi mówi że oszalałam...że dobrze wyglądam.ale wałki jednak są.Pa

dobra to ja tez chce schudnąć !! xd wiadomo,jesteśmy dla grubych za chude a dla chudych za grube ;p ale ja mam 155cm wzrostu...więc jak widzicie jestem niziutka i waże 52 kg ;/ :( :( nie wyglądam źle ale sterczy mi brzuch...ostatnio po skakance troszke zeszły mi boczki ;p a jeśli chodzi o brzuszki to słyszałam że od tego nie schodzi brzuch ale bardziej się umięśnia ... więc to nic nie da ; / najlepiej jest zrezygnować z tłustych rzeczy ... a głodówka to chyba też zły pomysł, pomożecie ?

Cześć! Widzę, że troche tu ucichło. Jak tam wasze postępy? Ja mam 15, 167 cm wzrostu i ważę 60 kg, czyli prawie tak samo jak Ty "MuszęSchudnąć" - mam nadzieje, że się odezwiesz i powiesz czy coś schudłaś. Wiem, że nie mam nadwagi i wyglądam całkiem dobrze, ale chciałabym zrzucić te 5 kg i w końcu mieć płaski brzuch!!!!! Odchudzać zaczęłam się od tygodnia. Staram się ograniczać posiłki i pić dużo wody, niestety czasem się łamie i zjem coś słodkiego, albo wypije cole. Dziewczyny pomożecie mi schudnąć? Razem raźniej! Wracajcie!