Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam...

jakie są wg was...

Polecane posty

... najprostsze piosenki do zagrania na gitarze??? rozpoczynam naukę, znam podstawowe chwyty i chcę w końcu coś zagrać;) no więc jak? są tu jacyś gitarzyści???

Cokolwiek na chwyty, każda piosenka ma opracowane. Google.com się kłania. Nie omieszkaj nauczyć się również grać piórkiem oraz klasycznie (wszystkimi palcami) - przyda się przy Metallice, laski sikają. Na elektryku to już wogóle wymiot. Powodzenia!

...xD a tak bardziej poważnie??? nikt nic nie zna?

do iamtheuniverse: tak się składa że sama "jestem laską" ;p czy wg Ciebie dziewczyna z pasją to taki rzadki widok? tak właściwie metallikę opanowałam na starcie (wstyd grać i nie znać nothing else matters!), bardzo lubię też "knocking on heavens door" w wyk boba dylana więc szukam czegoś w podobnym klimacie, ktoś pomoże?

up

Cicho wszedzie glucho i lipa. Co do piosenek latwych to np. Czarny chleb i czarna kawa, baska, cos z feela, bajmu, zawsze tam gdzie ty, chocby pieski male dwa, wyjechali na wakacje kultu, nie placz ewka, jakies harcerskie, np szla dzieweczka do laseczka, gdybym mial gitare, hej sokoly, czerwona roza itd. Warto sie nauczyc tzw. Chwytow barowych, na nich tez oparte jest duzo piosenek, no i brzmienie lepsze. Co do nothing else matters to to chyba podstawa. Ja wlasnie probuje the day that never comes, swietna piosenka nawet na klasyka. Ktos jeszcze gra?

Gość ja zaczynalam od Bialy Mis
Ale o dziwo nawet latwy okazal sie Dom wschodzacego slonca ;)

Gość ja zaczynalam od Bialy Mis
nie probuj zaczynac nauki na Obławie :classic_cool: bo szybko stracisz zapal :D ;)