Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfdgfgf

Nie mogę się ubierać jak chcę bo jestem chuda

Polecane posty

Gość gfgfgfgfdgfgf

Ludzie od razu dokuczają, że wieszak, że anoreksja itd. A ja mojej wagi nie potrafię zmienić, choćbym chciała. Puszyste mogą się ubierać jak chcą i nikt się tym nie emocjonuje.

Gość mam ten sam problem co ty
mam prawie osiemnascie lat, a ubieram sie jak 13latka ze wzgledu na swoja figure, kompelksy, jestem szarą myszką, nie wiem i nie umiem sie ubierać, nigdy nie miałam na sobie sukienki. Jestem do tego wysoka i wogole to chcialabym zniknąc. Mam 175m5 cm wzrostu i ważę 46 w porywach do 49 kg. Jest beznadziejnie.

a ja przytylam i co? nie moge tez ubrac tego co bym chciala bo wygladam jak wyjdz za okno...wolalabym wrocic do starej figury i zakladac co mi sie podoba ale za duzo ciastek wdupiam przez te chlodne dni wrrrr...

Gość vcvcvcvv
Nie możesz ubrać SIĘ w to co byś chciała a nie "nie mogę ubrać" :)

"Puszyste mogą się ubierać jak chcą i nikt się tym nie emocjonuje." a mnie rusza jak widzę dziewczynę z nadwagą w obcisłej białej bluzce, uwydatniającej wszystkie jej fałdy tłuszczu na brzuchu i plecach. daj spokój, chude jest piękne, możesz ubrać obcisłą bluzkę tak samo dobrze jak szeroki sweter, może po prostu zmień styl ubierania :)

Gość co wy pierniczycie
świat mody cały czas opiera sie na modelkach -wieszakach Karl Lagerfeld i reszta modowej ferajny deklaruja,że dobre ciuchy tylko na chudzielcach wyglądaja ekstra ..a wy marudzicie !! Taaa, wieksze rozmiary moga ubierac się we wszystko. Nie denerwujcie mnie !!

Gość gfgfgfgfdgfgf
Ale tak jest... ciągle słyszę docinki i nie potrafię się nie przejmować.. Wczoraj słyszłam jak jakieś dziewczyny mnie obgadywały "wy widziałyście jaka ona chuda?!?!".. to nie jest miłe...

to prawda!!! bardziej tluszczykowe kobitki musza naprawde sie natrudzic zeby schowac troche cialka a chudzinki to sobie moge zalozyc co chca.moze ty poprostu nie czujesz sie w tym i tamtym dobrze ? a napewno wygladasz fajnie.wiem to po sobie.jak bylam szczypiorkiem jeszcze w wakacje. a teraz? :( ni chu chu...musze kombinowac zeby dobez wygladac.

Gość szaramara
Oj, dziewczyny! NIe denerwujcie ludzi! Ja mam 164cm i 63kg, gruba nie jestem, ale zdecydowanie chcialabym kilka kg zrzucic. Ja musze wybierac odpowiednie ubrania, zeby wygladac ladnie, takie co podkresla atuty i zamaskuja niedoskonalosci. Nie moge sobie tak po prostu czegos przymierzyc i juz, pasuje! A wy jestescie szczuplutkie bez zadnych diet i wyrzeczen i narzekacie. Ja bym na waszym miejscu popatrzyla na zdjecia szczuplutkich modelek i takie same ciuchy kupowala. Mam na roku taka kolezanke, co zawsze chodzi w adidasach, jeansach i czarnej bluzie, wlosy zawsze w kitke, zero makijazu. Jest szczuplutka, figure ma chlopieca, ale moglaby tyle fajnych ciuszków zakladać. Np. skinny jeans i jakas fajna bluzke z falbanami na piersiach (powieksza optycznie biust), do tego obcasik, zeby byla wyzsza i bardziej kobieca. ALbo sukienke rozkloszowana u dolu, zeby powiekszyc pupe, stanik push-up pod spód i juz jest cool. Oj wy, chudzinki, chyba nie wiecie same, jakie macie szczescie. A jak chcecie przytyc to kupcie ensure i pijcie codziennie http://www.abbottnutritionuk.com/display.aspx?id=9

Gość ano chyba ze masz
rozmiar32. To licz sie z tym,że patrza i obgaduja jak rozmiar 48 :)

Gość gfgfgfgfdgfgf
Marzę o opiętych jeansach i fajnej pupie! Coś pięknego :)

Gość waszajeniggggg
dziewczyny musialam napisac ,ja mam 173cm i waze 47kg:) dodam ze mam 22 lata i mam 2 letnia corke .Moje wymiary to 87cm biust ,62cm talia ,bioderka 83cm .Kiedy chodzilam do szkoly ,moi ordzice nie dawali mi za duzo pieniedzy na ciuchy wszystkie moje kolezanki w klasie a mialam same lalunie chodzily w oryginalnych ciuchach mialy ladne figurki (w sam raz) :) zadbane a ja mialam jedna pare spodni na caly rok ,przy krotkie bluzki -bylam posmiewiskiem .Teraz sobie to odbijam mimo iz nie przytylam to jednak biust mi urosl i mam wieksza talie -czuje ze moje cialo stalo sie bardziej kobiece . Teraz kupuje sobie duzo ciuchow tuniki(bo wiekszosc lbuzek jest za krotka) mam dlugi tulow ,spodnie ,legginsy ,mimio ze mam chude nogi ubieram np.legginsy tunike niski obcasik i jestem sexi wygladam jak modelka i duzo osob mi to mowi:) wstawiam swoje zdjecie http://www.voila.pl/120/t9xmb/?1 http://www.voila.pl/121/kvnyx/index.php?get=1&f=1

bredzicie ;) zdecydowanie łatwiej ubrać wszystkie mankamenty figury szczupłej lub chudej niż tylko i wyłącznie zbędne kilogramy możesz nosić prawie wszystko, łączyć bezproblemowo różne faktury, kolory i wzory, nie martwiąc się, czy coś pogrubia zwłaszcza zimą, kiedy możesz nałożyć świetną bluzkę lub koszulę, narzucić gruby ciepły sweter i nie wyglądasz jak beczka, warstwowe ubieranie się wygląda świetnie, a grubym w tym tylko gorzej na chudych osobach ubrania wyglądają lepiej i naprawdę masz więcej możliwości ubrać się fajnie jeszcze nigdy nie widziałam grubej osoby wyglądającej ok, ładnie ubranej etc. za to chude dziewczyny potrafią naprawdę dobrze wyglądać, moda sprzyja ;)

Gość chudzilec
ja jestem chudzielcem i czasm mi dogryzaja, ale to pewnie dlatego, że po prostu zadroszczą. Bo po prostu nie kązdy moze wygladac jak top modelka ;)

Gość Aniutekk
Hej dziewczyny ja to mam 175 cm wzrostu i waze 56 kg nikt mi nie wierzy ze tyle waze bo mowia ze wygladam na wiele mniej... nie jestem tez na nic chora po prostu mam szybka przemiane materii i jestem od urodzenia taka.. nie wiem jak sie ubrac zeby wygladac troche grubiej albo bardziej sexi bardzo prosze o jakies porady :)

Guzik prawda,ubrania o wiele lepiej leżą na szczupłych osobach,nic się dziwnie nie opina wokół wałków.I zawsze można coś znaleźć fajnego na wyprzedażach,bo najmniejsze rozmiary zostają.Same plusy (prawie).

Gość Chuda;((((
Hej;) Ja mam 168 wzrostu i waże 46kg chciałabym przytyc ale nie moge takie mam juz cialo. Przykro mi sie robi jak niektorzy mowia ze jestem chuda ze mam przytyc ze wiatr mnie zwieje;((((

Gość Chuda;((((
Wcale tak latwo nie jest sie ubrac jak jest sie chudym bo wszystko na tobie wisi;(((

Gość bum bum klap
hahahahahhaa dziewczyny ! rozśmieszacie mnie ! czy jesteś mały czy duży gruby czy chudy i tak zawsze wam bedzie coś nie odpowieadać ! przestańcie się użalać !!!!! trzeba się kochać takim jakim się jest .. Też jestem wysoka i chuda ... mam 178 cm i 55 wagi mam nie dowage ... co prawda ale dobrze mi z tym kocham siebie jaka jestem ... cieszcie się ze w ogóle zyjecie . jesteś cie piękne takie jakie jesteście i nie dajcie sobie wmówić ze nie. wystarczy nałożyć fajny ciuch i jest zajebiście ! Nawet jeśli toś nie ma kasy czy czasu chodzić po galerii wystarczy zajść na ciuchy ! teraz sa takie ubrania modne ze łatwo coś tam znajdziecie :D ps ... jak jestes wysoki to wspaniale ... na pewno wtedy masz długie nogi ... które są seksowne i chłopcy j luba :P

Gość vnmvvbbnb
Ja tak samo, jestem chuda ale już trochę pozbyłam się kompleksów, bo "lepiej się ubieram" i w dupie mam co inni o mnie mówią. W lato był wysyp dziewczyn z wyraźną nadwagą w legginsach do kolan zakończonych koronką a ja nie chciałam założyć szortów, żeby nikt nie mówił, że mam anoreksję :D

Gość wykałaczka
Ja mam 13 lat 176 wzrostu i ważę 47 kilo. Nie chcę więcej rosnąć, co mam zrobić żeby przytyć nie mówcie że trzeba dużo jeść bo ja pochłaniam wszystko a i tak nic mi to nie daje. Ostatnio modne były takie spodnie obcisłe ale ja ich nie założę bo moje nogi będą wyglądały jak wykałaczki!!!

Lepiej byc chudym niż grubym 🖐️ Ja też jestem szczupła, ostatnimi czasy przytyłam. Znam milion przypadków, gdzie nastoletnie dziewczyny (albo takie nawet 20 paro letnie) były chude jak patyki a potem nagle BUM i zaczęły tyc :D

Wykałaczka, Ty to jeszcze młodziutka jestes, nie masz się co martwic. Ja w Twoim wieku też byłam chuchrem, wszyscy pytali czy cos jem ;) Nie jedz na siłę, w ogóle nie rób nic na siłę :) Co mniej więcej jesz? Napisz no co jadłaś wczoraj