Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwitnaca akacja jesienia

Czy faceci sa tak prymitywni

Polecane posty

Czy nie latwiej byloby kazdemu, gdyby zastapil ta maskarade swoja indiwudulanoscia? wbrew pierwszemu wrażeniu wcale nie społeczeństwo opiera się na stosowaniu uznanych (de facto narzucanych) reguł i ról powszechna rezygnacja, według własnego osądu z reguł i ról prowadzi do chaosu kulturowego i obyczajowego, którego jesteśmy świadkami pojawiają sie problemy niewyobrażalne jeszcze 30, 40 lat temu kto jest mamusią a kto tatusiem jeśli para składa się z tych samych płci wspólnota w imię stabilności zawsze stosuje opresję wobec pewnej grupy, grup składowych jest tylko kwestia SKALI tej opresji

Gość visitor
Przerabiałem to zresztą na własnej skórze i spotkałem bardzo wartościową kobitkę gdyż po kontakcie z nią wyrósł mi na knadze spory kalafiorek ale miałem obiad za darmo.To cenna rzecz takie kobiety polecam :)

Gość kwitn. akacja jesienia orygina
Baron: zgadzam sie z toba, ze w dzisiejszych czasach nastapil gwaltowny dekonstruktywizm tradycyjnych rol. Ale czy nie sadzisz, ze jest to blednym kolem?. Im bardziej kobiety/meczyzni staraja sie uwolnic wlasnie z tradycyjnego podzialu rol, tym bardziej przyczyniaja sie do kultywowania tych socjo-kulturowych stereotypow?

Gość kobitki są jeszcze chętniejsze
niż faceci (w sferze psychicznej, by się bzykać naokragło, dopóki sie w ciążę nie zajdzie), hamuje je kultura i wychowania - każdy antropolog badający dzikie plemiona to potwierdzi

Gość kwitn. akacja jesienia orygina
Bywają dni że nie biorę prysznica kilka dni z rzędu i paraduję w tych samych gaciach z rolkami na tłustej głowie.Tak bywam kurą domową ale kij ze smrodem jak przygotuję wykwintny obiadek i wysprzątam chałupę na glanc.. :)

kwitnaca akacja jesienia => Cóż dla kobiet często portfel zasłania inne zalety, bądź wady więc o wiele prymitywniejsze. Poza tym, jak wielkie ciśnienie na jajach to każda szpara zdaje się być atrakcyjniejszą niż bęzie po spuszczeniu :P (dlatego tak ważny jest wianuszek koleżanek od seksu - pozwalają zachować trzeźwy umysł - mind over matter : )

Gość wybrednyyy
Brzydki, co ty człowieku za farmazony piszesz?:D wszystkie kobiety cię interesują i wszystkie są dla ciebie atrakcyjnie fizycznie?hahaha, no to współczuję. Jesteś desperatem;)

Gość Kobiety tez sa prymitywne
wiec jestesmy kwita

Gość Co za glupi temattttt
kolejny durny temaat

a ja mysle, ze z was fajne chlopaki:-). Pod twarda skorupa kryje sie meciutki miazsz

mialo byc mieciutki ;-)

Gość daniello27
to nie tak... jesli facet zna swoja wartosc to nie bzyka "wszystkiego co ma dziure i temperature " .

Gość robit
przestan! ja nie mogl bym isc do lozka z dizewczyna do ktorej nic nie czuje.A ci co chodza to rodza im sie neichciane dizeci i to ejst zamkniety krąg

Gość klaudoocha-xd
Nie wszyscy....ale wiekszosc bez zasad tak....mysla ze sa przez to fjniejsi...zalll takie cos mnie dobija..ale co ja na to poradze;/