Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madralinskaaa

Dziewczyny tez tak macie, ze jakas jedna glupota

Polecane posty

Gość Madralinskaaa

ze jakas jedna glupota potrafi zadziałaś cholernie na plus faceta? Moj pierwszy facet był spoko, ale jakos nie kojarze jak z nim dokladnie wygladaly sprawy organizacyjne sexu (hehe), to bylo dawno i sie nie liczy. Drugi facet, z ktorym sie kochalam.. uwaga... NIE ZDJAL SKARPET! I to tak ze dwa razy, potem zakonczyl sie nasz zwiazek (oczywiscie nie przez to!). A ja zlapalam traumę - glupie - ze jak to zrobic, aby facet zdjac skarpety, jak rozwiazac takie glupie formalnosci, potem co ze mna jesli ja bede miala te glupie skarpety... chore, ale prawdziwe. Teraz spotykam sie z facetem - kochalismy sie trzy razy i za pierwszymi dwoma nawet nie wiedzxialam kiedy zdjac skarpety, a za trzecim - zdjalk je razem ze spodniami, mimo, ze byl w pozycji, w ktorej sprawilo mu to trudnosc. Po prostu cholera wiedzial, ze tak nalezy, bo w przeciwnym razie bedzie asexualny! Moze to glupie, ale naprawde stal sie dzieki temu dla mnie bardziej meski (w moich oczach) i wydalo mi sie to b. dojrzale i fajne. Taka glupota - a facet ma duzego plusa. Ma ktos jeszcze takie fobie jak ja?:)

Gość yyy/
dla mnie to wszystko jedno czy jest w skarpetkach czy nie, dziwna jakas jestes ;/

Gość asdasd
Moze mu zimno bylo ??. Fakt moze i to dziwnie wyglada ALE jak ja mam zimne stopy to mi nie staje :D moze on tez tak mial i wolal stanac na wysokosci zadania kosztem wygladu niz odwrotnie .

Gość piyrwqetuo
To i tak dobrze ze miał na sobie wtedy skarpety a nie pończochy czy rajstopy.