Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango123

dobry salon spa w bydgoszczy

Polecane posty

Gość mango123

czy ktoś zna jakieś profesjonalne spa w bydgoszczy??

Gość plotek721
Witam!! Byłam parę dni temu w Kosmetycznym Instytucie Dermika salon & Spa w Bydgoszczy.Rewelacja!!!!! Piękny wystrój, profesjonalna obsługa i przystępne ceny. Gorąco polecam

Gość kliklkik
Polecam SALON GIGI ,byłam tam jako modelka podczas szkoleń dla innych gabinetów,bo oni mają przedstawicielstwo firmy kosmetycznej z Izraela i właśnie stamtąd przyleciała Instruktorka i zrobiły mi zabieg kwasami i po 2 tygodniach miałam gratisowy drugi zabieg.Już po pierwszym zeszły mi prawie wszystkie przebarwienia,po drugim nic nie było,ale niestety przyszło lato,plaża plamy znów się pokazały i teraz jestem zapisana na następne pokazy jako modelka i nie mogę się doczekać.Wiem że troszkę wygląda na sępienie ale samotna liczy każdy grosz i nie stać mnie nawet na najtańsze zabiegi.Rzęski też tak sobie zakładam,tzn.w czasie szkoleń ;).

Gość galina12
Też polecam Salon Gigi na Gdańskiej,jestem po kuracji usuwającej przebarwienia i jestem zachwycona efektami.Niestety nie mają permanentnego i szukam kogoś w Bydgoszczy-kogo możecie polecić?

Gość kaliobi
Ja mogę Ci polecić Salon Spa DERMIKA. Mój chłopak na moje ostatnie urodziny zrobił mi niesamowity prezent i zamówił mi zabieg! nazywał się "czekoladowa euforia"! Co za przezycie! pierwszy raz byłam w Salonie SPA i przezywam to, do tej pory! Wyszłam zrelaksowana jak nigdy. Personel jest bardzo profesjonalny, sympatyczny i przemiły...

Gość Róża z Kairu
Nie znalazłam tego salonu gigi na gdańskiej,gdzie to jest konkretnie?

Gość kajajakaja
Dermika jest super! Dostaliśmy w pracy na święta vouchery do Dermiki - zabieg relaksacyjny - Czekoladowa Euforia - boossskooo!! Pełne odprężenie i skóra po tym zabiegu cudowna... polecam!

Gość Joanna 69
Polecam Bajeczny SPA&Salon, który obecnie mieści się na Lipowej 14, kiedyś byli w Fordonie i miałam daleko. Byłam na masażu ajurwedyjskim, to dopiero przeżycie, POLECAM.

Gość galina12
Wracam do tematu, macie kogoś z dużym doświadczeniem w permanentnym?

Gość galina12
Podobno ktoś robi dobrze premanentny w Osielsku?

Gość gość
Polecam przeplynac BREDE i SPA gotowe i to za darmo :P

Gość Róża z Kairu
Odnalazłam to Gigi na Pomorskiej, zabiegi na twarz mogę polecić ale nie mają sauny i groty solnej, a ja potrzebuję też tego typu zabiegów. Ponowię pytanie - gdzie znajdę w Bydgoszczy SPA z sauną i grotą solną, nie chodzi o cenę ale o wysoka jakość usług?

Gość Róża z Kairu
Może i brzmi jak placebo, ale grota solna ma mikroklimat, jak morskie wybrzeża , bogaty jest w pierwiastki oraz jony ujemne, które mają wpływ na zdrowie i samopoczucie.

Gość gość
Polecam Słoneczny Młyn!

Gość gość
nigdy nie pisze opinii, ale obok czegos takiego nie moge przejsc obojetnie. Odradzam i przestrzegam przed salonem GiGi na dworcowej!! amatorszczyzna! depilacja bikini zakończona poparzeniem i siniakami..

Gość gość
instytut GIGI na pomorskiej*

Gość kocianana
Oj, jeździłam do Józefowa na zabiegi - i żebyście widziały jakie zmiany można wywołać na poważnie zniszczonej cerze - sama nie sądziłam, że coś takiego jest możliwe, a jednak docelowo uzyskałam taki efekt, że sama jestem w szoku - cera oczyszczona, delikatna, wygładzona. W Beauty Center poradzili mi również dalszą opiekę nad cerą kosmetykami Hildegard Braukmann. Wszystko poszło w odpowiednim kierunku.

Gość gość
Wiele skutecznych zabiegów polega na nakluciu igłą. Ja bardzo zle znosilam ból podczas botoxu ale koleżanką poleciła mi strone naporost.pl stamtąd kupilem lidokaine w kremie ktora pomogła znosić ból. Teraz mam taki efekt na twarzy jaki zamierzałam mieć:)

Gość gość
A ja ostatnio byłam w instytucie GIGI założyć rzęski jestem zadowolona ale nie tym chciałam się podzielić. Jest tam Pani fryzjerka która profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Ma dużą wiedzę o włosach a umiejętności na bardzo dobrym poziomie. Polecam

Gość gość
Nie polecam salonu gigi, bardzo nieprzyjemna obsługa!

Gość gość
Ja mogę oplecić bez wahania Panią Manuelę. Jest konkretną osobą nie opowiada bzdur.Widać ,że fryzjerstwo to jej pasja. Jestem bardzo zadowolona z jej usług.

akurat rozmawialam z dziewczyna z jednego tu wymienionego salonu i 4 x jej wprowadzali kwas hialuronowy w usta bo co chwile nie miala :) Patrzyłas na perfect skin z fordonu ? ja tam chodzę i jestem zadowolona z efektow. Zobacz na stronie co tam mają z zabiegów na ciało korzystalam dostałam nawet znizki na mezoterapie bo to byl okres swiąteczny. Wadą jest to ze nie mozna placic karta ale mają indywidualne podejscie do klienta a nie masowe. Mogę smialo polecic z czystym sumieniem.

Gość gość
czy ktoś wie jak mozna skontaktować się z Panią Manuelą? Już nie pracuje w instytucie Gigi. Może ktoś zna Jej nazwisko, jest najlepszą fryzjerką .