Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mango123

dobry salon spa w bydgoszczy

Polecane posty

Go艣膰 mango123

czy kto艣 zna jakie艣 profesjonalne spa w bydgoszczy??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 plotek721
Witam!! By艂am par臋 dni temu w Kosmetycznym Instytucie Dermika salon & Spa w Bydgoszczy.Rewelacja!!!!! Pi臋kny wystr贸j, profesjonalna obs艂uga i przyst臋pne ceny. Gor膮co polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kliklkik
Polecam SALON GIGI ,by艂am tam jako modelka podczas szkole艅 dla innych gabinet贸w,bo oni maj膮 przedstawicielstwo firmy kosmetycznej z Izraela i w艂a艣nie stamt膮d przylecia艂a Instruktorka i zrobi艂y mi zabieg kwasami i po 2 tygodniach mia艂am gratisowy drugi zabieg.Ju偶 po pierwszym zesz艂y mi prawie wszystkie przebarwienia,po drugim nic nie by艂o,ale niestety przysz艂o lato,pla偶a plamy zn贸w si臋 pokaza艂y i teraz jestem zapisana na nast臋pne pokazy jako modelka i nie mog臋 si臋 doczeka膰.Wiem 偶e troszk臋 wygl膮da na s臋pienie ale samotna liczy ka偶dy grosz i nie sta膰 mnie nawet na najta艅sze zabiegi.Rz臋ski te偶 tak sobie zak艂adam,tzn.w czasie szkole艅 ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galina12
Te偶 polecam Salon Gigi na Gda艅skiej,jestem po kuracji usuwaj膮cej przebarwienia i jestem zachwycona efektami.Niestety nie maj膮 permanentnego i szukam kogo艣 w Bydgoszczy-kogo mo偶ecie poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaliobi
Ja mog臋 Ci poleci膰 Salon Spa DERMIKA. M贸j ch艂opak na moje ostatnie urodziny zrobi艂 mi niesamowity prezent i zam贸wi艂 mi zabieg! nazywa艂 si臋 "czekoladowa euforia"! Co za przezycie! pierwszy raz by艂am w Salonie SPA i przezywam to, do tej pory! Wysz艂am zrelaksowana jak nigdy. Personel jest bardzo profesjonalny, sympatyczny i przemi艂y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a z Kairu
Nie znalaz艂am tego salonu gigi na gda艅skiej,gdzie to jest konkretnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajajakaja
Dermika jest super! Dostali艣my w pracy na 艣wi臋ta vouchery do Dermiki - zabieg relaksacyjny - Czekoladowa Euforia - boossskooo!! Pe艂ne odpr臋偶enie i sk贸ra po tym zabiegu cudowna... polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna 69
Polecam Bajeczny SPA&Salon, kt贸ry obecnie mie艣ci si臋 na Lipowej 14, kiedy艣 byli w Fordonie i mia艂am daleko. By艂am na masa偶u ajurwedyjskim, to dopiero prze偶ycie, POLECAM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galina12
Wracam do tematu, macie kogo艣 z du偶ym do艣wiadczeniem w permanentnym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galina12
Podobno kto艣 robi dobrze premanentny w Osielsku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam przeplynac BREDE i SPA gotowe i to za darmo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a z Kairu
Odnalaz艂am to Gigi na Pomorskiej, zabiegi na twarz mog臋 poleci膰 ale nie maj膮 sauny i groty solnej, a ja potrzebuj臋 te偶 tego typu zabieg贸w. Ponowi臋 pytanie - gdzie znajd臋 w Bydgoszczy SPA z saun膮 i grot膮 soln膮, nie chodzi o cen臋 ale o wysoka jako艣膰 us艂ug?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a z Kairu
Mo偶e i brzmi jak placebo, ale grota solna ma mikroklimat, jak morskie wybrze偶a , bogaty jest w pierwiastki oraz jony ujemne, kt贸re maj膮 wp艂yw na zdrowie i samopoczucie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam S艂oneczny M艂yn!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nigdy nie pisze opinii, ale obok czegos takiego nie moge przejsc obojetnie. Odradzam i przestrzegam przed salonem GiGi na dworcowej!! amatorszczyzna! depilacja bikini zako艅czona poparzeniem i siniakami..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
instytut GIGI na pomorskiej*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocianana
Oj, je藕dzi艂am do J贸zefowa na zabiegi - i 偶eby艣cie widzia艂y jakie zmiany mo偶na wywo艂a膰 na powa偶nie zniszczonej cerze - sama nie s膮dzi艂am, 偶e co艣 takiego jest mo偶liwe, a jednak docelowo uzyska艂am taki efekt, 偶e sama jestem w szoku - cera oczyszczona, delikatna, wyg艂adzona. W Beauty Center poradzili mi r贸wnie偶 dalsz膮 opiek臋 nad cer膮 kosmetykami Hildegard Braukmann. Wszystko posz艂o w odpowiednim kierunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiele skutecznych zabieg贸w polega na nakluciu ig艂膮. Ja bardzo zle znosilam b贸l podczas botoxu ale kole偶ank膮 poleci艂a mi strone naporost.pl stamt膮d kupilem lidokaine w kremie ktora pomog艂a znosi膰 b贸l. Teraz mam taki efekt na twarzy jaki zamierza艂am mie膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja ostatnio by艂am w instytucie GIGI za艂o偶y膰 rz臋ski jestem zadowolona ale nie tym chcia艂am si臋 podzieli膰. Jest tam Pani fryzjerka kt贸ra profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Ma du偶膮 wiedz臋 o w艂osach a umiej臋tno艣ci na bardzo dobrym poziomie. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam salonu gigi, bardzo nieprzyjemna obs艂uga!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 opleci膰 bez wahania Pani膮 Manuel臋. Jest konkretn膮 osob膮 nie opowiada bzdur.Wida膰 ,偶e fryzjerstwo to jej pasja. Jestem bardzo zadowolona z jej us艂ug.

Udost臋pnij ten post

akurat rozmawialam z dziewczyna z jednego tu wymienionego salonu i 4 x jej wprowadzali kwas hialuronowy w usta bo co chwile nie miala :) Patrzy艂as na perfect skin z fordonu ? ja tam chodz臋 i jestem zadowolona z efektow. Zobacz na stronie co tam maj膮 z zabieg贸w na cia艂o korzystalam dosta艂am nawet znizki na mezoterapie bo to byl okres swi膮teczny. Wad膮 jest to ze nie mozna placic karta ale maj膮 indywidualne podejscie do klienta a nie masowe. Mog臋 smialo polecic z czystym sumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy kto艣 wie jak mozna skontaktowa膰 si臋 z Pani膮 Manuel膮? Ju偶 nie pracuje w instytucie Gigi. Mo偶e kto艣 zna Jej nazwisko, jest najlepsz膮 fryzjerk膮 .

Udost臋pnij ten post