Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka202

nie mam już siły do życia

Polecane posty

Gość calineczka202

I znów to samo niedziela a w głowie mam jedną myśl, nie chce już żyć. Piszę tutaj, bo nie chce swoich znajomych znów obarczać moimi problemami. Mam 22 lata i czuje, że moje baterie już się wyczerpały.. Może to stwierdzenie wydać się dziwne, ale uważam, iż na swój wiek przeżyłam zbyt dużo, nie mam już siły żyć. Mam około 70 tabletek lorafenu, siedzę tak już 3 godziny i się zastanawiam czy to się uda? Gdybym miała pewność, że tak już dawno bym to zrobiła. Nie mogę sobie pozwolić nieudaną próbę samobójczą. Ciekawe, dlaczego w ogóle teraz piszę....

Gość madziattttttttttt
Powiem Ci tylko tyle,70 tabl. to za mało,to nie jest dawka smiertelna,tylko sie otępisz,stracisz przytomność,ale sie obudzisz.

Gość ghjkl
calineczko kochana a co sie dzieje w Twoim życiu aż tak zlego?

Gość vvvvv
mylisz sie tym razem to znowu ja - ZAWSZE może być gorzej

Gość let it go now
hej calineczko szkoda szkoda ze chcesz swoje zycie zmarnowac. Ja mam 27 lat i raka krwi od szesciu miesiecy siedze w domu zawieszona pomiedzy zyciem i smiercia... moze zgodzilabys sie na przebadanie twojego szpiku kostnego zanim sie zabijesz, moze jesli bede miala troche szczescia twoj bedzie sie nadawal i uratujesz moje zycie?

Gość gtjtr
podziel się ze mną...też mam dosyć...dzisiaj maż się znów na mnie obraził i omal nas nie rozbił jadąć na trasie 150 km/h..we mgle i po zmroku...kilka razy omal nie doszło do kraksy...jak się wkurza, to szajba mu odbija....a ja czekam na środę, bo robię test ciążowy...

Gość vvvvv
nie ma czegos takiego jak rak krwi, co najwyżej możesz mieć białaczke

Gość calineczka202
2 lata temu zmarła moja mama a z tatą nie mam kontaktów już od dawna .Mieszkam z dziadkami , którzy mają już ponad 80 lat.Rok temu zostawił mnie chłopak po 5 latach związku...

Nie rob tego .. Ja mialam nie udana probe samobojcza... łykłam tabletki przez 3 dni bylam sparalizowana ... myslalam ze juz nigdy nie wstane z lozka... wtedy docenilam ze nie bylo az tak zle i ze zrobila glupstwo .. naszczescie po 3 dniach na nowo zaczelam wstawac ale to byla katorgia wymioty itd . masakra

Gość calineczka202
i jeszcze teraz zaczęłam nowe studia na wydziale zarządzania. Boję się, że nie dam rady. Nie ogarnę tego wszystkiego. Praca, szkoła...

Gość taka ta czarna
Każdy nieraz ma taką załamkę,może to jakaś depresja jesienna?Pociesz się,że po burzy zawsze świeci słońce

Gość calineczka202
dlatego dziś najprawdopodobniej tego nie zrobię...jeśli nie mam pewności 100% .

Gość let it go now
mozemy powiedziec takze ze mam leukaemie :) albo nowotwor w szpiku kostnym :) albo raka :) czy cos to zmieni jak sie na to powie? Pisze bo czekam na przeszczep ale nie ma dawcow ktorzy sie nadaja dla mnie, wiec jak tu osoba chce umrzec to niech przynajmniej porzytek jakis bedzie z tego...

Gość ghjkl
calineczko pomysl o dziadkach ,na pewno Cie bardzo kochaja i nie możesz im tego zrobic.pomimo wszystko zycie jest jednak piekne i szukaj w nim tylko tych pozytywow.może masz dzisiaj gorszy dzien,może jutro będzie lepiej.Porozmawiaj z kimś dobrym dla Ciebie,z kims cieplutkim

Gość oj dziewczyno nie rób tego
Ty musisz żyć!

Gość tacowrocilaa
ja mialam dwie proby samobojcze,depresje lekowa lecze do tej pory ale poszlam do psychiatry i teraz jest lepiej..mam 21lat i chce zyc bo mam tylko jedno zycie i duzo przede mna...

Gość manikaa
let... a moze ja bym sie nadala? chetnie dla rownowagi zrobilabym cos dobrego ;) jakie sa warunki zeby oddac szpik?

Gość białaczka to rak krwi
bystrzaku :O

polecam w razie wypadku jakbys jednak połknęła miej pod ręką szklatkę z olejem i octem po zarzyciu tabletek wypij szybko łyczkiem powinno wtedy pomóc... zwrócić wszystkie tabletki spowrotem