Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolochann

Mam 17 lat i sztuczne piersi!

Polecane posty

Gość Lolochann

Zawsze o tym marzyłam mimo ze swoje miałam nie wcale jakies bardzo małe bo 70c teraz mam bardzo duze D i jest super:) co prawda na poczatku ból byl okropny nie moglam nawet podniesc ręki ale juz sie zagoiło przez te pare miesiecy blizny sa ale lekkie juz prawie niewidoczne. Mojej mamie sie bardzo podobaja i sama chce sobie zrobic:) Polecam dziewczyny jesli tyko macie komplexy na tym punkcie pozdro!!!!!

Gość Ja też wam polecam dziewczyny
Sztuczne cycki, to najlepszy sposób na utratę faceta. Jeśli chcielibyśmy posuwać plastik, to użylibyśmy dmuchanej lali...

Gość Lolochann
Mam takiego sponsora :) Tyle, że ja się nie urodziłam kobietą, więc ten sponsor mi funduje przemianę :)

Gość Lolochann
Najwiazniejsze jest dla mnie to ze sama sie w nich czuje swietnie moj chłopak nie moze sie na nie napatrzyc a sex jest cudowny ! Zasponsorowali mi rodzice na urodziny.

Gość Lolochann
Dodam że swym elastycznym odbytem potrafię zaciągnąć ręczny w aucie mojego lubego ćwierkając przy tym radośnie niczym wróbelek elemelek.To dopiero coś! :)

Gość piekna ateistka
wiesz, ja bym sobie wprawdzie nigdy silikonow nie wstawila, chociaz moje piersi to zaledwie B lub male C, ale zawsze to moje i naturalne :) ale jak ci sie twoje podobaja to sie ciesze :)

Gość Lolochann
Ha!Jeszcze niedawno też bym tego nie zrobiła ale teraz...co to dla mnie skoro potrafiłam z drugiego kontynentu przeszmuglować w swojej kiszce stolcowej dorodnego kaktusa rodem Arizony?

i dobrze, brawo dziewczyno. jezeli o tym marzylas to gratuluje spelnionego marzenia. polska to zacofany kraj gdzie ludzi najbardziej interesuje co u sasiada - na co choruje co je w co sie ubiera itp. taka mentalnosc zasciankowa. chcialas sobie zrobic cyce zrobilas, dobrze sie z tym czujesz to swietnie, nos glowe wysoko :)

Gość Lolochann
wiem, o ja nawet sram wyżej niż doope mam :)

Gość i mózg też masz sztuczny
debilko ty sie za naukę weż tłumoku

Gość lolochan
mój chłopak też ma sztucznego i sex jest super!! mój dziadek ma sztuczną babcie a mój kuzyn plastikowych przyjaciół,ale bania mówie wam!!!!!!

Gość lolochan
dodam tylko że moja muszelka jest z żywicy epoksydowej a w odbycie pływają statki żaglowe kierowane przez ebonitowych marynarzy!!!!! kurwa,ale odlot!!!!!! mam plastikowe myśli wogle-gogle!!!!!!

heh to bylo do przewidzenia:P banda zawistnych,jadowitych półmozgow juz dopadla kolejna ofiare ktora ma "cos" czego oni nie maja:P gratuluje dziewczyno i ciesze sie razem z toba z tego iz pozbylas sie jakiegos kompleksu wymyslonego przez siebie i teraz jestes naprawde szczesliwa;) ja tez mam jeden wielki i ogromny kompleks ktory takze jest wg kazdego "wyimaginowany",ale nie wg mnie i niedlugo zamierzam to zmienic...a fundusze na ten cel posiadam;)

Gość niestety nie mam tyle kasy
sylikon trzeba wymieniac co 2-5lat, inaczej wygladasz jak Pam Anderson

Gość Lolochann
zapomniałąm dodać że przez pomyłkę wszczepili mi silikon w dziure po muzgu i teraz jestem cool kulka

ty cmentarna dziewica,jesteś jakaś zakompleksiona totalnie.od razu widać po nicku. idź na studia prawnicze i kieruj sie na adwokata:):):):):)dla mnie 17-latka z sztucznymi piersiami to śmiech na sali,to dopiero porażka. jak bedzie miała 20 lat to będzie pracować jako manekin.ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooo dziewczyno ale pierdolisz. w kazdym badz razie gdyby taka sytuacja rzeczywiscie miala miejsce, ze rodzice sponsoruja corce plastikowe cycki to jest jakas patologia i zboczenie. a fuj.