Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafete

Co sądzicie o Herbalife?

Polecane posty

Gość kafete

Czy ktoś to kupuje?

Gość kafete
Bo mam propozycje pracy, ale nie wiem, czy się opłaca?

Gość Karinaaaaa
Kiedyś sie opłacało..a teraz już nie bardzo moim zdaniem....fakt produkty maja skuteczne...moja mamuśka schudła na nich kiedyś sporo...ale kogo stać teraz zapłacić 400 zł..za miesiąc kuracji\????

Gość kafete
No, właśnie, preparaty nie są tanie.

Gość Karinaaaaaa
Oj moja dosyć długo utrzymywała wagę..później w ciązy przytyła:)

Gość kafete
Nie opłaca się. Hmm, mogę nie mieć nabywców.

Gość ania1989
Moja ciocia stosowała produkty Herbalife i naprawde schudła i to sporo.

Gość nie wiem co o tym myśleć
a co to dokładnie za praca? bo je też się zastanawiam nad tym mam dwie możliwości współpracy z herbalife ale to chyba trzeba założyć własną działalność, jak chcesz to napisz do mnie na gadu 6823377

Gość kafete
To dystrybucja. Trzeba kupić starter. I właśnie tu jest problem, bo nie zamierzam w coś inwestować, co może później nie przynieść efektów i się nie zwrócić.

Gość nie wiem co o tym myśleć
no właśnie i do tego jeszcze szkolenia, to jest koszt na pocz jakieś 600-700 zł więc to nie jest mało

Gość kkafetka
Piramida i naciąganie ludzi - to wsystko, co oni sprzedają można kupić w aptece czy sklepie dla sportowców za 1/3-1/4 ceny i lepszej jakości.

Gość elusialew
Kochani jak nie znacie firmy to nie wypowiadajcie sie prosze was !! JA stosowalam koktajl blonnik i witaminy w grudniu i styczniu po 2 miesiacach schudlam 15 kg niestety musialam przerwac bo zaszlam w ciaze po 3 latach staran ale koktajl dalej pilam i witaminy bralam dzidzia urodzila sie zdrowa a ciaze przeszlam bez problemow i dobrym samopoczuciem :)) masz pytania napisz gg 3423051 lub Elusialew1@wp.pl

Postanowiłam do was znow napisac pozniewaz po 5 miesiacach mam 28 kg mnie dieta działa TAK TAK jak nie chcesz to nie stosuj a jak chcesz to nie czekaj nikt za ciebie sie nie odchudzi ja mam jeszcze 10 kg do stracenia :) ale jestem szczesliwa wszedzie moge to pisac :))

Gość mg. TDe
Jeśli chodzi o suplementy diety, to opinia jest w dziale Odżywki i suplementy, ale nie dokładnie czy one działają czy nie działają. Bo każda substancja czynna musi działać. A firma nie jest taniochą jakich wiele można spotkać na naszym rynku. A czy ktoś schudł, czy nie to sprawa indywidualna. Nie ma suplementów ,, cud ,, to czlowiek ma bilansować dietę i czynić wszystko aby doprowadzić do zmniejszenia wagi. A stosowanie suplementów ma mu to ułatwić. To nie suplement czyni nas mocniejszym, czy szczuplejszym. To my sami jesteśmy za to odpowiedzialni. http://sportbb.pl/viewtopic.php?f=3&t=6405