Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shockshow

było tak z waszymi?

Polecane posty

Gość shockshow

czy wasi faceci na pocvzatku zwiazku zchetnie mowili o wsplnej przyszlosci a z czasem temat ten zanikal?? niby dalej i love you ale nie wspomina o powaznijeszych krokach ,w towarzystwie wrecz odzegnuje sie ,iz chicialby czegos takiego???

Gość schockshow
a noi jesli tak bylo to jaki to mialo final zgory dzieki za odp:D:D

moj od zawsze mowil o planach na przyszlosc. nawet jemu bardziej zalezalo na slubie - i robil wiecej w tym kieunku niz ja. teraz jestesmy malzenstwem, a on dalej mowi o dzieciach, budowei domu itp ale doskonale sobie zdaje sprae, ze mam wyjatkowego meza, od kazdym wzgledem

Gość Karinaaaaaa
oj mój to na początku nawet nie wspominał:)a teraz....szykujemy się do ślubu:)

Gość Karinaaaaaa
mój tez jest wyjątkowy:)skarb największy jaki mi sie trafił:)

to, ze sie wypala to sie nie zgodze. u nas jest juz statecznosc w zwiazku itd. ale ciagle wymyslamy sobie nowe rzeczy, glownie w lozku, tak zeby nigdy nie bylo nudy i rytyny, jak sie kocha to na cale zycie, ale wiadomo, ze sa rozne etapy zwiazku

Gość schockshow
no wlasnie nie moge zrozumiec mojego...na poczatku ciagle mowil o tym jak to cche miec rodzine itpzawsze kwitowalam go ze mamy czas... natomiast teraz zamilkl..niby kocha jest wspaniały ale przestal poruszac te tematy ostatni przy jaksi okazajch publicznych wrecz odwrotnie...ze on ma czas... zrozumiec tu faceta:/

Jak "Zrozumieć faceta?". W końcu znudziło mu się poruszanie tego tematu skoro cały czas go gasiłaś. A teraz się głupio dziwisz.

Gość animowanka
Nie, moj od poczatku mowil, potem slowa w czyny, pierscionek i za pol roku wesele. Ale bylam wiele lat w zwiazku w ktorym na poczatku wielki love, plany a potem cisza i rozmyło sie... i dobrze:) jesli nie mowi o planach tzn ze cos jest nie tak, nie jest pewien. Moj przyszly maz, tez ma za soba dluuugi zwiazek w ktorym byl zareczony, ale nie planowal tak slubu ani przyszlosci, sam mi o tym mowil - tzn ze nie do konca jest pewien Was... a moze zle sie dzieje... a moze zrobilo sie "chlodno" miedzy Wami.. pozdrawiam

Gość animowanka
schockshow - i masz odpowiedz, kwitowałas o tym, ze macie czas, no to wedlug niego macie go:) i przestal gadac, zaczal zauwazac wiele rzeczy ktore mozecie zrobic ZANIM zwiazecie sie na powazniej:)

Gość schockshow
chlodno nie....wiem ze mnie kocha..daje mi to odczuc naprawde..ma niesamowita cierpliowsc zawsze mial.....ale zaczeło mnie zastanawiac dlaczego milczy w tych kwestiach ......mama nadzieje ze faktycznie przyczyna jest tylko to, ze ja nie mowilam o tych"sliskich"sprawach.....

Gość Bellesima20
schockshow jak długo jesteście razem? wiesz co, wydaje mi się że on nie traktuje już cie jako hmm kandydatki na zone

Gość shockshow
1,5 roku i nie chodzi mi juz o te cala szopke bo naprawde potwierdzam .ze slubu w najblizszym czasie nie zamierzam brac, ale dotknelo mnie, ze on przestal o tym mowic..przyszłościowo