Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_maja

Czasami mam wrazenie ze robie to zbyt wolno

Polecane posty

Gość ja_maja

Mam takie glupie wrazenie ze jak kocham sie z moim mezem w pozycji siedzacej to robie to zbyt wolno.. moze to glupie ale ruszam sie jak slonica jakas, nie umiem "podskakiwac" szybciej i ostrzej, a chcialabym pokazac mezowi ze mam duzy temperament i zafundowac mu nieziemski ostry seks.. jak moge to zmienic

Gość chrystyna
A moze masz slaba kondycje fizyczna, zacznij uprawiac jakis sport np plywaj

Gość skąd ja to znam
Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Rzeczywiście nie jestem wysportowana, więc może w tym tkwi problem :))

Gość MAŁRYCY
Nie pozostaje wam nic innego jak spierdalac do lasu i zaadaptowac sie jako klody. Moze zrobia z was kajaki czy cos... Zal mi waszych facetow.

Gość ja_maja
dokladnie, moze ten problem wydaje sie blahy ale.. chcialabym odkryc w sobie dzikosc :P A moze chrystyna ma racje, raczje powinnysmy sprobowac jakiegos sportu :) Ide do lozka z moim chlopakiem i..moze jemu sie to podoba bo nic nie mowil nie krzyczal w trakcie "szybciej szybciej" czy cos ale ja mam takie wrazenie ciagle ze jednak moglabym polepszyc jakos mojego "dzialania" chce byc bardzo dobra kochanka.:)

Gość ja_maja
Taki MAŁRYCY wszedzie sie znajdzie... Jak Ci sie nie podoba i mas zkrytykowac zmaiast poradzic to po co wlazisz na ten post w ogole. :/ daj na luz czlowieku bo Ci zylka na czole peknie. Napisalam ze to mzoe jest blahy temat, wiec po co sie czepiasz

Gość MAŁRYCY
Wiesz co? Moze zamiast nauczyc sie ruchac w pozycji na jezdzca, poczytaj jakies ksiazki? Robisz takie bledy, ze sie tego nie da czytac. Taaaak wiem wiem, dysleksja :P. Ja pierdole. A zreszta, nie masz co sie przejmowac. Maz bedzie Cie dymal 2 razy w miesiacu, a reszte czasu bedzie napierdalal kolezanke z pracy, ktora lepiej podskakuje! Ot, cala filozofia. On zadowolony, Ty tez.

Gość adamsson
wlansie! dziewczyny, sport sport i jeszcze raz sport :) nie dosc ze poprawia kondycje to jeszcze polepsza temperament, tak slsyzalem bynajmniej.. Czasami gram w pilke i mysle ze wszystko ze mna ok :)

Gość ja_maja
MAŁRYCY, literowki nie zonaczaja ze nie czytam ksiazek, bo czytam duzo nawet musze bo studiuje medycyne, a ze pisze szybko to juz inna sprawa ;] Chcialam sie tutaj poradzic co moge zrobic by ulepszyc jakos seksu z tylko jedna najwazniejsza mi osoba. Ahh i troche dlugo myslales nad riposta, ktora niestety Ci nie wyszla. Dlatego jezeli Ci cos nie pasuje, masz zamiar krytykowac i byc kozakiem za ekranem to gratuluje. ;]

Gość MAŁRYCY
No tak kurwa, bo nie mam co robic tylko odswiezac co 10 sekund Twoj zjebany topik :D. Ja pierdole, Ty pustaku hehehehehe.

Gość ja_maja
No tak k**wa, bo nie mam co robic tylko odswiezac co 10 sekund Twoj zj**any topik . Ja pie**ole, Ty pustaku hehehehehe Ta wypowiedz swiadczy o Twoim poziomie ;] Brawo, no to pokazales. Brak Ci argumentow, wiec zastanow sie kto tu jest pusty

Gość latte caffeee
haha Małrycy ale ty jestes durny :D :D DEBILU az mi ciebie szkoda

Gość znudzonyyyy
do ja_maja najlepszą bronią na głupie wypowiedzi jest ich ignorowanie

Gość ja_maja
znudzonyyyy Wiesz co? masz racje, takim nie wytlumaczysz :)

Autorko a kto powiedział ze w pozycji na jezdzca trzeba szybko sie ruszac?:-P Jezeli jest Wam dobrze jak to delikatnie robisz..sciskasz miesnie i macie odlot to po co szybkie ruchy?;-)

Gość ja_maja
larwka no wlasnie cos slyszalam o miesniach Kegla, zaciskaniu ich.. Probowalam zaciskalam ale nie widzialam roznicy w zachowaniu mojego meza w jego reakcji, mina mu sie nie zmienila:P

Zaciskaj sama ,jak to wprawnie bedziesz robiła..gwarantuje ze Ty dojdziesz nie raz:-P i Twój bedzie wniebowziety;-) Musisz to czesto cwiczyc..efekty sa super:-)

Gość ja_maja
o dzieki larwka :) przyda sie, bo do tej pory myslalam ze jak zacisne jednorazowo to bedzie super, ale to chyba trzeba wycwiczyc :) dziekuje, znajde cos na necie w zwiazku z tym :)

nie ma za co..zaciskaj cały czas , zwłaszcza jak do góry robisz ruch..wczuj sie w to i bedzie przepieknie:-P A miesnie cwicz w kazdej wolnej minucie..tego nie widac a efekty przyjda same...wieksza chec na rozkosz i super odloty:-) Proponuje zakupic kulki gejszy...super gadżet:-)

Gość Doświadczony33
Powiem tak: najważniejsze, że chcesz coś zmienić. Nie jest nigdzie powiedziane jak trzeba się kochać na jeźdźca. Ważne aby Wam to sprawiało przyjemność. Co do bycia dobrą kochanką to ważne jest aby umieć odczytywać doznania partnera. Co sprawia mu przyjemność a co nie. Nie jest też tak, że jak pstryknięcie palcami i po partnerze widać, że mu się podoba. Może zabrzmi to banalnie ale rozmowa naprawdę pomaga. Nikt nie jest Duchem Świętym i nie wszystkiego się domyśli. Powinnaś wyczuć czy partner mówi prawdę czy nie chce Cię urazić. Ja np. na jeźdźca wolę ruchy wolniejsze ale za to do góry i do dołu; żona też preferuje wolniej ale do przodu i do tyłu. Trzeba trochę tak trochę tak aby WAM OBOJGU było dobrze.

Gość ja_maja
Doswiadczony33 :) Wiec moze po prostu porozmawiam z nim spytam sie co lubi i jak. Jelsi cos mu nie pasuje w naszym zyciu to chce zeby mi to powiedzial wczesniej niz znalazl kochanke. Ale z tego co zauwazylam preferuje szybko i zdecydowanie z energia,i wlansie dlatego tu pisze poniewaz mam wrazenie ze robie to jak zoooooolw :)

Gość Doświadczony33
Pytanie brzmi: czy Tobie też pasuje szybko? Odpowiedz sobie na to pytanie. Jeżeli on preferuje mocniejszy sex więc niech się wykaże w pozycji od tyłu lub innej w której będzie on stroną aktywną. Poznasz wtedy jaki rodzaj sexu mu pasuje, jakie ruchy podniecają. Nie możesz jednak pozwolić aby to jego zaspokajać a Twoje potrzeby schodziły na dalszy plan. Rozmowa jak najbardziej tylko nie przy kawie, ale w łóżku kiedy endorfiny zaczną działać to i facetom języki się rozwiązują. I jeśli to tylko szeptem najlepiej do ucha tak żeby poczuł Twój ciepły oddech. Gwarantuję Ci szczerą odpowiedź. PAMIĘTAJ: gdyby jemu coś "nie wyszło" nigdy! nie pytaj CO SIĘ STAŁO!!! Prawdy i tak Ci w tym momencie nie powie, a to złamanie podstawowej zasady udanego sexu. To takie wtrącenie na przyszłość. Powodzenia

Gość ja_maja
stódjuje medycyne i nie wiem nic o fizjologii człowieka, ruchałabym sie tylko i wiem ze od tego mozna zajsc w ciąze i tyle wiem wiecej na medycynie nie potrzeba

Doswiadczony..piszesz super..jakbym swojego meza czytała;-) podszywko cos marnie:-P

Gość ja_maja
Doświadczony33 Dzieki :) larwka bystra dziewczyna :)

Gość Doświadczony33
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale, że to niby ja się podszyłem? Jeśli tak to musisz mieć na imię Dorota bo to moja żona :)

Doswiadczony szacunek dla Ciebie:-) za super podstawe w zwiazku:-) Mój podobnie mysli..stad sugestia;-) Ktos podszył sie pod Maje..przeczytaj uwaznie..niby sótiuje.....

Gość Doświadczony33
Hahaha jestem w pracy i tak na pół gwizdka czytam. Ja_maja pamiętaj: sex to nie sport, to sztuka którą się uprawia... Pozdrowionka dla Was :)