Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_maja

Czasami mam wrazenie ze robie to zbyt wolno

Polecane posty

Gość ja_maja
Doswiadczony tez uwazam ze seks to sztuka :) Dotykasz kogos powli ale zmyslowo to moze byc odlot wiekszy niz takie szybkie nieczule :P hehe ok milej pracy wam, ps.....ja tez z pracy :D

Gość Doświadczony33
Nie powiem, żebym i ja nie lubił takiej pracy (lub roboty jak kto woli) hahaha chociaż raczej tego drugiego nie używam w odniesieniu do... no wiecie :) Praca ta prawdziwa bez Kafeterii? To dzień stracony :) Jestem facetem choć to forum dla kobiet ale sądzę, że prawdziwi mężczyźni też mogą swoje skromne zdanie zabrać. Wiele się dowiedziałem, wile moich rozmyślań się potwierdziło dzięki Wam :) Larwka i Ja_maja jesteście suuuper. Wszystkie kobiety takie być powinny. Nie tylko uroda ale jeszcze to coś, coś co jest głębiej w głowie, achhhh :) Super, że macie coś do powiedzenia i potraficie wysłuchać - zazdroszczę Waszym partnerom :p Mi zajęło 10 lat przekonanie żony, że sex to nie tylko formalność. 10 lat! Teraz jest lepiej ale... powinna poczytać Kafeterię :)

dziekuje za tak m ilutki odbiór mojej skromnej osoby larwy forumowej :-D Ja jestem 4 latka po slubie..ale fakt sexu nauczył mnie i rozmowy o pragnieniach mąż i jestem mu bardzo wdzięczna..teraz spełniamy swoje fantazje i pragnienia..no i szukamy pomysłów.Ja głownie na kafe..a on? nie wiem..moze rozmawia z kolegami?;-)

Gość Doświadczony33
Hahaha kolegami.... Pewnie tak :) Zresztą mi z facetami trudno się rozmawia. W zdecydowanej większości chodzi o to jaką laskę wyrwali i czy zaliczyli ją czy nie. Większość traktuje sex jak zwykłe rżnięcie hahaha No ale... może ma kolegę z pomysłami hahaha

No własnie tego nie wiem...myślałam ze Ty mi to powiesz:-0 jak ma gadac o zaliczonych laskach kumpli to ja dziekuje:-(

Gość Doświadczony33
Szara rzeczywistość :( Gdyby trafił na mnie to z pewnością było by na właściwy temat:) Trzeba wierzyć hahaha wtedy człowiek lepiej się czuje :)

Gość Maurycy to
to jakis zniewiescialy kafeterowicz heheh