Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes zadowolona

Zageszczanie wlosow... nie przedluzanie!!!

Polecane posty

Gość jestes zadowolona

Czy ktoras z was postanowila zagescic sobie wlosy? Chodzi mi o pasma naturalne. Powiedzcie mi jak to u was wyglada? Naturalnie? czy widac roznice pomiedzy naturlanymi wlosami a doczepianymi pasmami? Zastanawiam sie nad zafundowaniem sobie okolo 40 pasemek bo mam juz dosc zbierania klakow z podlogi po kazdym myciu i zastanawiania sie za ile miesiecy nie bede miala juz czego zwaizywac w kitek :/

Gość jestes zadowolona
nikt?

Gość jestes zadowolona
?????????????????

Gość erqwefceqv
pomysl czy to bedzie dobrze wygladało. Ja miałam przedłuzane wlosy na ringi i mimo to troche ich straciłam po zdjeciu, a to przeciez najmniej inwazyjna metoda. kiedy ja przedluzalam byla dziewczyna co stracila 40% wlosow od klejenia i postanowila zagescic na riingi, niestety bylo widac... skoro masz kasiore na zageszczanie to kup sobie lilice i codziennie jedz, albo takie tabsy w aptece za 100zl do kuracji wlosow a dopiero potem zageszczaj. Bo bedziesz komarnie wygladala jak zdejmiesz pasma.. Najpierw leczenie-potem srodki ostateczne..

Gość erqwefceqv
mialo byc Silice:D

Gość jestes zadowolona
a to nie jest tak ze jezeli przecietnie kazdego dnia wypala okolo 100 wlosow na miejsce ktorych wyrastaja nowe to one po prostu nie maja jak wypasc przez te ringi a potem jak sie je sciaga no to faktycznie mozna sie przerazic ze tyle wlosow wypadlo a w rzeczywistosci jest o zbieranina z kilku miesiecy.... nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi bo napisalam to jakos malo skladnie :/

Gość erqwefceqv
Niestety jest tak ze ring ma w srodku twoje wlosy ktore nie wypadna z ringa bo sa przyczepione do niego, co nie oznacza ze ci nie wypadna wtedy z glowy.. po zdjeciu ringa bedzie kupa wypadnietych wlosow. Jesli chodzi o same ringi to niestety tez nei sa doskonałe poniewaz potrafia przepilowac wlosy w ringu i ospasc, co skutkuja dziura w tym miejscu. albo sama mocniej pociagniesz i tez moze poleciec z twoimi skoro sa takie slabe. Na prawde nie polecam jesli sa lamliwe bo sobie biedy narobisz. a jezeli juz koniecznie koniecznie i mnie nie posluchasz to zaloz sobie chiociaz ringi z siliconem w srodku- to taka dodatkowa plastikowa gumka w ringu troche zapobiegajaca otarciom wlosow o krawedz metalowego ringa. Jak dla mnie na prawde poprobuj chociaz 3 miesiace tą silicę albo te tabsy i moze wtedy dopiero. lepiej na wiosne być piekna, w ziemie czapka jest grana..

Gość erqwefceqv
a i skoro zauwazasz ze lysiejesz to chybajak ci wypada 100 wlosow to ci nie rosnie sto tylko mniej. Zalecam badanie wlosow w jakims salonie fryzjerskim wtedy sie okaze ile wlosow na prawde rosnie. Znam jedna dziewczyne ktorej lekarz zdiagnozowal ze tylko 43% wlosow jej rosnie!! to dopiero tragedia! musi przyjmowac hormony

Gość jestes zadowolona
ale ja nie lysieje!!!!!!!!! ja po prostu mam tak cienkie wlosy ze jak zwiazuje je w kitek to az smiesznie wyglada o warkoczu koku czy jakim kolwiek sensownym upieciu nie ma mowy. a wlosy ostatnio mi wypadaja po narkozie... bralam skrzyp stosowalm odzywki witaminy rozne preparaty z rzepa wcieranie plukanie mycie rzepowymi szamponami rozne tabletki nic mi ich nie wzmocnilo i nic nie poprawilo objetosci.... nie mam problemu z lysieniem dlatego zastanawiam sie nad zageszczeniem.

Gość erqwefceqv
dobrze dobrze, jak uwazasz. Jedyne co moge powiedziec to po zageszczeniu stracisz isch jeszcze wiecej bo z tego co piszesz to sa cienkie i lamliwe. Zrobisz jak zechcesz. Jak cos to nie daj sobie zalozyc ringow bez siliconu w srodku.

Gość jestes zadowolona
dziekiuje za te informacje i napewno wezme je sobie do serca

Gość Moninia76ona
Witajcie, ja sobie ZAGĘSZCZAM włosy w firmie beauty-for-you.com.pl Szczerze polecam, przede wszystkim ze względu na dogodne terminy, czasem mam napięty grafik i muszę to załatwić w miarę szybko i zawsze znajdą dla mnie odpowiedni dogodny termin. No i poza tym cena bardzo atrakcyjna! Szczególnie w porównaniu z innymi fryzjerkami Będziecie zadowolone! Aha, pytajcie o Panią Ewę! Jest najbardziej profesjonalna! :)

Gość Oluniaaa2121
zageszczanie to to samo co przedluzanie, tyle ze mniejszą ilością pasm :)