Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Co sądzicie o mojej sylwetce?

Polecane posty

Gość jhgcfckml.lknmbhj
jesteś szczupła ale jakąś dziwną masz tą figurę

Gość dfsdgrgdehtsrt
widac,ze wciagasz brzuch:):):) Nie jest zle,ale mozesz jeszcze zrobic cos z brzuszkiem

Gość jamarta
wygladasz normalnie: ani grubo ani szczupło. A moge wiedziec ile wazysz i ile mierzysz??

Gość ja wszystko rozumiem
ale jak można się fotografowac w takich majtach ? :O:O

Gość fhfruru
Masz bardzo wąskie biodra w porównaniu z brzuszkiem, myślę, że musisz nad brzuszkiem popracować i będzie super :-)

Gość obrzydziłaś
mi dzień :(

Gość
Ja nie wciągam brzucha:classic_cool: A dlaczego myślicie, że mam dziwną figurę? 😡 Mam 162cm i 55,5 kg. Zaraz pewnie będą komentarze, że wyglądam na więcej... :P

Gość gruba troche jestes

Gość troche sie przyda
rzeczywiscie dziwna figura-szeroki bardzo masz brzuch

Gość laka
a ile cm masz w brzuchu? w talii?

Gość lobela
widziałam już kilka innych twoich zdjęć przy wadze podobnej 55-56kg i szczerze mówiąc nie widze różnicy. Zresztą sama waga to nie wyrocznia jeszcze. Ważne są proporcje i z tym jest u ciebie problem. Już wiele różnych osób ci pisało że masz zabrać się za ćwiczenia. Przy podanych przez ciebie wymiarach to nic dziwnego ze nie wyglada brzuch dobrze skoro masz biodra, talię i pas prawie tej samej wielkości. Ja przy 89cm w biodrach mam w talii 66cm. Koniecznie musisz wyszczuplić talię gdyż wskaźnik whr(talia do bioder) masz fatalny -0,95. Podczas gdy zdrowo jest max. 0,8.

Gość xcvsfsdgsfsdfsd
Ćwiczenia

Gość
mi się też nie podobają moje biodra, wolałabym być trochę szersza w biodrach i brzuch też mi się nie podoba, wolałabym bardziej płaski. Jakie ćwiczenia mi proponujecie??

Gość
Czy ktoś mi napisze jakie powinnam ćwiczenia wykonywać aby mój brzuch lepiej wyglądał??? Robię brzuszki 2-3x w tyg po 200-300 ale za ciekawych efektów nie widać :/ nie wiem czy to dlatego, że jestem po ciąży?

Gość gwiazdeczka555
Moim zdaniem jestes zgrabna i po ciazy masz super figure. rób brzuszki jesli chcesz, ale nie katuj sie.

Gość
dziękuję Ci Kochana gwiazdeczko ;) ja po urodzeniu (cesarka) ważyłam 77 kg i później zaczełam się odchudzać i schudłam 21 kg :) Odchudzać już się nie chcę ale chciałabym coś zrobić aby mój brzuch ładnie wyglądał i wiem, że muszę jeszcze trochę nad nim popracować. Chyba pożyczę na jakiś czas od siostry Twistera :classic_cool:

Gość gwiazdeczka555
Ludzie czasem doluja drugich, bo u kogos widza wszystko, a u siebie nic nie widza.Sa zazdrosni i opinie ich nie sa szczere. Ja zawsze jestem szczera i powiedzialam tylko prawde, naprawde masz ladna figure i brzuch tez. Nie masz zadnych fald itd. Po prostu masz brzuch kobiety a nie anorektyczki. ciesz sie i pozdrawiam Cie.

Gość
fajnie, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty, że nie wyszukują u innych wad. Takich osób jak Ty to tylko ze świecą szukać :classic_cool: Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za miłe słowa :classic_cool:

Gość masz dziwny brzuch bo
jest nieproporcjonalnie duży, ale to, że jesteś po ciąży wiele tłumaczy, kiedy urodziłaś? może za jakiś czas brzuch wróci ci do normy albo i nie, nie wiadomo, bo po cesarce mięśnie są przecinane i już mogą nie wrócić do formy

Gość
29 listopada będą 2 lata od porodu

Gość o to juz długo więc
już raczej nie zmienisz swojego brzucha, zaakceptuj siebie, nie jest xle ;-)

Gość brzuszki nie wyszczuplą
ćwicz skrętoskłony, ćwicz z hula hop w sezonie jazda na rokach i łyżwach, to super wyszczupla boczki i rzeźbi talię a dla zabawy możesz też sobie kupić płytkę dvd z tańcem brzucha, nauczy Cię seksownych ruchów i akceptacji swoich kobiecych kształtów ( a i możńa potem facetowi zrobić wieczorem jakiś seksowny show)