Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze glupie

czy jesli juz prawie trzy dni sie nie odzywa mam prawo sie obrazic i

Polecane posty

Gość wiem ze glupie

zerwac kontakt?dodam ze ma teraz urlop,jest u swojej rodziny,a nasza znajomosc trwa jakies 1,5mies.sama sie nie odzywam bo uwazam ze skoro ostatnio ja mu cos napisalam to teraz inicjatywa nalezy do niego.nie wierze w to ze nie ma czasu wziac tel do reki i napisac choc glupie co slychac?dodam ze ma 28lat

Gość Elena48
Masz normalne odczucia.Ale wg.mnie nie masz co sie obrazac.Tylko to jest ktos kto lekko wszystko sobie bierze.Zalezy czy chcesz dalej poznawac kogos takiego.Ja bym sie zajela swoja praca, zainteresowaniami.To jest wazne a nie jakis gogus.

Gość wiem ze glupie
niby krotko ale jeden es wiele wysilku nie kosztuje

Gość ja ze swoim znamy sie
7 lat, jak pojechal do swojej rodziny to o bozym swiecie zapomnial :O jak wrócil od razu sobie o mnie przypomnial, zadzwonil i jeszcze mial pretensje, ze to ja go olałam , bo nawet sygnala nie puscilam a on sie martwil , ze cos mi sie stalo hihii :P jeszcze mi nawtykal, ze pewnie dlatego nie pisalam bo nie mialam czasu , gdyz sie swietnie tu bez niego bawiłam ;) :D:P Wyluzuj ;) Faceci myślą innymi kategoriami :)

Gość nb nmmm
wiem ze glupie -------- to po jaka cholerę zadajesz głupie pytania

Gość wiem ze glupie
nie wiem po co zadaje glupie pytania...chyba mi sie nudzi. moze i macie racje.kolezanka z pracy tez go broni,ze pewnie zajety jest rodzina itd sama nie wiem,ja sie pierwsza nie odezwe.w sumie troszke mi smutno ze nawet chwili dla mnie nie znajdzie

Gość wiem ze glupie
chyba jednak sobie daruje

Gość wiem ze glupie
tak r tez mysle

Gość wiem ze glupie
tego samego dnia odezwal sie, i jak zwrocilam uwage ze w sumie to chyba bardo zajety jest ,to odp mi ze chyba ja i ze tak samo ja moge od czasu do czasu sie wysilic. a dzis do mnie zadzwonil i pogadalismy sobie 5minut,jak narazie jest ok,ale moglyby sie odzywac czesciej

Gość Anq25
Dla mnie to jest niezrozumiałe...tu już nie chodzi o to czy nie pisał od 3 dni..tu chodzi o kulturę...że Tobie nie odpisał jak Ty napisałaś...