Gość lala89 Napisano Październik 19, 2009 Hej;) mam nie lada problem z facetem.. Otóż chodzi o to, że nie jesteśmy razem, a on wypomina bez przerwy mój pierwszy raz, gdyż nie był on z nim.. Było taka sytuacja, że spotykaliśmy się ze sobą i on wiedział, ze jestem dziewicą, ale stało się tak, że pokłóciliśmy się i ponad 3 miesiące nie mieliśmy ze sobą kontaktu i miałam prawo robić co chciałam i wyszło tak, że zrobiłam to z "przyjacielem" bo zaczęliśmy się widywać, no ale jednak doszliśmy do wniosku, że nie pasujemy do siebie, a potem tak jakby zeszliśmy się z tym moim aktualnym i musiałam mu powiedzieć, że już nie jestem dziewicą, bo i tak by się wydało.. A teraz tak niby jesteśmy ze sobą, bo się spotykamy i sypiamy ze sobą, ale na takich zasadach że możemy robić "co chcemy, z kim chcemy, gdzie chcemy i kiedy chcemy", taki związek niby bez zobowiązań, chociaż i tak zachowujemy wobec siebie swego rodzaju wierność, ale on wiecznie przypomina mi tamten jeden raz, bo był on tylko jeden, i zadaje mi pytania typu "I jak tam było??" "lepszy był??" a ja nie wiem co mam z tym zrobić... Nie rozumiem go... Pomóżcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach