Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oli21

pieczenie penisa po stossunku!!

Polecane posty

witam. moj partner odczuwa niepryjemne pieczenie penisa po stosunku. uzywamy prezerwatyw, wczesniej nie mielismy takich problemow. skad sie to birze?

Gość używaj bez...
Używaj bez prezerwatyw, jak jesteś zdrowa i partner. Zastosuj inne zabezpieczenie, a jeżli już, polecam amreykańskie jakie dają wojakoma oni za pół litra dają 1000szt.

Gość linfaaa
mozliwe ze po alkoholu ;p a tak zbadajcie sie i stosujcie zele :)

Gość pseudomania123
nie chce cie martwic ale to napewno grzybica ,ja mialam podobny problem i ginekolog powiedzial ze grzybica musiałam sie dlugo leczyc...skoro stosujecie prezerwatywy i ty nie odczuwasz takich dolegliwosci to niestety zastanów sie czy nie zalapal tego od kogos bo to zazwyczaj kobiety maja tendencje do grzybicy i zakazaja tym swojego partnera seksualnego...nie chce siac zametu ale to sie nie bierze z powietrza

Gość buhahahahahahha
nie chcem martwic lecz musisz zrobic lodzika ,wtedy chuj co zawsze był jak z ciasta na 100 chujow sie rozrasta

wlasciwie to ja kiedys mialam drobna infekcje a wspolzyjemy z prezerwatywa dopiero od miesiaca:/

Gość gość
Mialem ten sam problem. Pomogl mi amoxicillin. Partnerka tez musi wziasc w tym samym czasie bo bedzie zarazac. Zaprzestac sexu na czas brania antybiotyku. I wygotowywac bielizne w praniu 90 stopni.