Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogeria***

Urodzilam dziecko z HIPOTROFIA - pomocy, zalamalam sie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość drogeria***

Tydzien temu urodzilam dziewczynke, w 36 tc, z masa 1500gram!!! Wlasnie wrocilam do domu, dziecko zostalo w szpitalu!!! Czy ktos mial dziecko z hipotrofia??? Co bedzie z moim dzieckiem? Czy bedzie normalne, czy urosnie??? Lekarze nie znaja przyczyny, czemu tak sie stalo...wg badan wszystko ma zdrowe, ale jest mala...

Gość czerwone dla tlusciocha

Gość drogeria***
wypowie sie ktos aktualnie???????????

Gość wika....
urośnie nie stresuj sie wazne ze zdrowa :) poprostu kruszynka malutka ale urosnie duzo dzieci z tego wychodza.:)

W 37tc stwierdzono u mnie Hipotrofie płodu, dziecko miało 1900gr. Przez 2 tyg podawano mi kroplówkę z glukozą,żeby urosło. Moja znajoma urodziła w tym samym czasie synka o tej samej wadze. Chłopiec poleżał 2 tyg w szpitalu i kiedy osiągnął 2kg wrócili razem do domu. Nie martw się:) Sama lezalam na porodówce z dziewczyną która urodzila córeczkę która miała niecałe 1,5kg,minęły 2 tygodnie i też wróciły do domu:)

Żeby było jasne, znajopma urodziła synka o wadze którą ma Twoje dziecko:) Uważam tak jak moja przedmówczyni,ważne ,zę jest zdrowe i gwarantuję,ze szybko nadrobi:) Mój Kuba po dawce kroplówki urodził się mając 2,750 a w ciągu 6 tyg przybrał 2kg, taki miał apetyt.

Gość nie martw się bedzie dobrze
urodziłam się 32 lata temu w 40 tc z wagą 2025g podobno po 3 miesiącach dogoniłam rówieśników, jako dziecko bardzo mało chorowałam, skończyłam studia itp. :) teraz sama jestem w ciąży, w 38 tc, wg usg maluszek ma 2300g , czyli też jest malutki nie stresuj się, wszystko będzie dobrze :)