Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo1989

Pytanie dla porządnych facetów!!!1

Polecane posty

Gość karo1989

Chcialabym sie poradzic Was w pewnej sprawie licze tylko na powazne odpowiedzi bo naprawde czuje sie skolowana.Niedawno poznalam bardzo fajnego faceta spotykamy sie jakis miesiac zalezy mi na nim w sensie ze mam andzieje ze oczywiscie za jakis zcas bedzie to cos powaznego:)Ja pracuje na dwoch etatach weekend studia..on takze pracuje duzo wiec spotykamy sie pzrewaznie u mnie w mieszkaniu no i wiadomo jak to bywa ze rozne kosmate mysli przychodza nam do glowy i trudno sie opzrec.Naarzie nic takiego sie nie stao w sensie byly tylko pocalunki i delikatne pieszczoty chcialbym zeby traktowal mnie powaznie nie chce wyjsc na latwa wiec z niektorymi rzeczami czekam wiem z drugiej strony ze on jest niesmialy i sam nic nie zacznie.Nie chce tu rady co dokladnie po ilu spotkaniach wypada kobiecie czy nie wypada poprostu licze na wasze zdanie:)

Gość Antek Bereda
Moje zdanie jest pozytywnie optymistyczne :)

Gość Niedługo już
Nie chcesz wyjść na łatwą, czyli decydujesz się na grę...i jesze szukasz rad PORZĄDNYCH mężczyzn.

Oglądałaś Sex in the wielkim mieście? Zrezygnuj z tych głupich kategorii łatwa, trudna. Chcesz seksualnych rozkoszy, to działaj. Wiem, że nie wszyscy mężczyźni myślą jak ja, ale może dobrze trafiłaś i ten Twój bóg, nie będzie liczył do której randki kobieta jest łatwa, a od której już nie. Samo wzbranianie się przed "nazbyt szybkim seksem" też o niczym nie świadczy, znam puszczalskie panny, które gdy złowiły odpowiedniego kandydata na męża wzbraniały się i udawały prawie nieobeznane. Nie bądź nachalna, pewnie nie będzie takiej potrzeby :D Po prostu zachęcaj go ;)

Gość 6nm
Mi nigdy nic dobrego nie wyszło z bycia "porządnym facetem";)... Skoro jest nieśmiały to jeśli go odrzucisz może to wziąć głęboko do siebie, więcej nie próbować nawet, a jeśli pójdziesz za szybko może mieć o Tobie gorsze zdanie, trudna sprawa... jak czujesz;)

Kto dziś wierzy kobiecie? Jak dziewicą jesteś, to nie ważne, kiedy i tak się chłopina zachwyci, jak nie, to i tak to nie ma znaczenia, bo na słowo babie, że jest porządna żaden jeszcze nie uwierzył. Co najwyżej się wkurwił, że kobieta manipuluje seksem.

twoje serduszko na pewno podpowie ci najlepszą drogę...wiesz, a może spróbuj zadać to samo pytanie nieco inaczej... np. tak. kochamy się!...ale co dla mnie jest ważniejsze? on czy seks...chce być z nim, dla niego czy dla przyjemności...ani on ani tymbardziej ty nie jesteście instrumentami, meblami...które można przestawiać, a gdy się znudzą wymienić na nowe... może inaczej zaascynuj się nim...może odkrywaj powoli jego...albo odkrywajcie siebie...by coraz głębiej zjenoczyć się, swe dusze i serca... bo może tak naprawde okaże się iż to ten jedyny a ty jesteś jego ukochaną...i kiedy będziecie sobie ślubować miłość do grobowej deski będziecie pewni też że tylko ze sobą będziecie chciec się zestarzeć...chyba odkrywanie w sobie marzeń może być równie piękne i fascynujące...a seks będzie...lub może być uzupełnieniem waszej pięknej miłości:)

...i wiesz może jeszcze jedno... proszę cię o jedno... gdybyś mogła na tym forum czy innym...albo porozmawiać z kimś bliskim...z przyjaciółką od serca... po prostu rozejrzyj się wokół siebie jak ludzie budują naprawdę szczęśliwe związki...i na czym są one oparte... wejdź na te fora gdzie gdzie dziewczyny się wspierają...bo ich dotychczasowe miłości je porzuciły...a miały być tymi "jedynymi"... i uważaj na swoje serduszko...masz je tylko jedno...a łatwo je złamać...kobiety i mężczyźni są różni, a pozory często mylą...może spróbuj poddać wasze uczucie próbie czasu...odrzucając wszystko co złe, adaptując wszystko co dobre od innych...i pamiętając że nikt nie jest doskonały.... ale "śpiesz się powoli"...i wyciągnij wnioski z rozpaczy tych dziewczyn, które za szybko idą... czasem serce trudno podleczyć... trzymam kciuki!

Gość Niedługo już
Ale piękna miłość,zważywszy,że koleżanka przed podjęciem próby "zjednoczenia dusz" wykazała się już praktycyzmem koncentrując się na ciele swoim i "kochanego". Zawsze to łatwiej złowić m pocałunkami niż nieciekawym wnętrzem.

Gość pani dla pana
wpz dzieki za wsparcie:)

...może oblatane...ale dla mnie prawdziwe...ot po prostu "Dobrze widzi się sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"