Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo1989

pytanie dla facetow ale i nie tylko

Polecane posty

Gość karo1989

Chcialabym sie poradzic Was w pewnej sprawie licze tylko na powazne odpowiedzi bo naprawde czuje sie skolowana.Niedawno poznalam bardzo fajnego faceta spotykamy sie jakis miesiac zalezy mi na nim w sensie ze mam andzieje ze oczywiscie za jakis zcas bedzie to cos powaznego Ja pracuje na dwoch etatach weekend studia..on takze pracuje duzo wiec spotykamy sie pzrewaznie u mnie w mieszkaniu no i wiadomo jak to bywa ze rozne kosmate mysli przychodza nam do glowy i trudno sie opzrec.Naarzie nic takiego sie nie stao w sensie byly tylko pocalunki i delikatne pieszczoty chcialbym zeby traktowal mnie powaznie nie chce wyjsc na latwa wiec z niektorymi rzeczami czekam wiem z drugiej strony ze on jest niesmialy i sam nic nie zacznie.Nie chce tu rady co dokladnie po ilu spotkaniach wypada kobiecie czy nie wypada poprostu licze na wasze zdanie

Gość cichy kuba
Oczywiście nie ma czegoś takiego jak liczba spotkań czy okres chodzenia przed rozpoczęciem współżycia. Nigdy nie wpadłbym na pomysł, aby gorzej oceniać dziewczynę tylko dlatego, że na pierwszej randce doszło do stosunku. Dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia. Znam pary, które po pierwszej randce doszły do wniosku, że chcą się pobrać i od kilkunastu i lat są szczęśliwym małżeństwem. Znam też takie, które chodziły ze sobą siedem lat przed ślubem, a po roku małżeństwa był już rozwód. Nie ma na to reguły. Jeżeli chłopak oceni Ciebie negatywnie tylko dlatego, że się kochaliście, to moim zdaniem byłbym dupkiem i nie wartym dalszej znajomości. Wiem, że nasza cywilizacja i religia zrobiły z seksu owoc zakazany, ale to jest wbrew naturze. Naturalne jest, że kobieta z mężczyzną uprawia seks. Jeżeli więc ktoś jest dostatecznie dojrzały fizycznie, a przede wszystkim gotowy psychicznie, to nie róbmy z rzeczy pięknych problemu.

Gość nhjbh
To zalezy ile was "laczy" jezeli Tobie na nim zalezy i widzisz ze jemu rowniez , ze traktucjecie sie powaznie , naprawde dobrze czujecie sie w swoim towarzystwie to zycze milego pierwszego razu (z nim) nie ma na co czekac bo i po co :)