Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez niku miku

Ile brać za korepetycje?

Polecane posty

Gość bez niku miku

Witam Własnie dzis poproszono mnie o udzielanie korepetycji z jezyka angielskiego dziecku z 4 klasy podstawówki - zajecia maja sie odbywac w wymiarze 1 godziny zegarowej (60 min) raz w tygodniu-pierwsze korki juz w piatek. Matka chłopca prosiła bym oddzwoniła do niej gdy zastanowie sie nad stawka za godzine. Moze ma ktos podobne doswiadczenia? Ile sugerujecie ze powinnam zaproponowac? Acha dodam iz w tygodniu pracuje jako nauczycielka j. ang w szkole podstawowej, mam licencjat z filologii polskiej,i angielskiej a obecnie jestem na ostatnim roku zaocznych studiow magisterskich. Prosze o sugestie

Gość doswiadczonaprzezkorki
30zl

Gość jesienna depresjaa
Ja za korepetycje będąc w liceum (przygotowanie do matury) za godzinę płaciłam 35 zł Nie wiem, ale wydaje mi się, ze w granicach 25-35 zł jest ok. W końcu 4 klasa podstawówki, to mały pikuś :) Ale to Twój czas i Ty sama musisz go wycenić :)

Gość bez niku miku
Acha dodam iz dziecko ma dojezdzac do mnie do domu - i jesli to ma jakies znaczenie- jestem z woj. kujawsko-pomorskiego

Gość korepetytorka01
ja uczę angielskiego i biorę 20 zł za 60 min

Gość bez niku miku
A - jesli mozna spytac- co ma wiekosc miasta do tego?

Gość *michalinka*
znajoma po studiach oraz pobycie w anglii bierze 30 zł ale uczeń przychodzi 3 x w tygodniu, ok 40 - 50 zł jeżeli to co robisz robisz dobrze :)

Gość bez niku miku
do michalinki- ale twoja znajoma bierze 30 zł za jedno spotkanie czy za wszystkie trzy spotkania w tygodniu?

Konkurencja :) W mniejszym mieście za korki płaci się mniej i jak wywinduje się cenę za wysoko to może zabraknąć klientów :) Najlepiej poczytać w ogłoszeniach ile biorą inni

Gość biorę 50 zł za godzinę
zegarową

Gość max 30 zl
Bo uczen dojedza no i niestety popularny jezyk. Ja bym nawet celowala w 25. Natomiast nie wiem czy dla 4 klasisty 60 minut to nie za duzo..

Gość 43654547
Lily, jakoś nie rozumiem Twojego toku rozumowania :D Według mnie powinno być raczej na odwrót ;)

Gość korepetytorek
30 zl max, wiecej ludzie nie zapłacą

Gość maksymalnie 20
20 zl za godzinęzegarową

Gość no coś ty nie bierz za mało
Wielu rodziców uważa, że skoro tak nisko się cenisz, to znaczy, że nic nie umiesz!

Gość biorę 30
i to tylko dlatego, że mam te sam dzieciaki już 5 rok - obecnie w pierwsza i druga gimnazjum dla nowych - 35 złotych dojeżdżam do ucznia 20-25 zł. liczą sobie studenci filologii ang im mniejsze miasto tym niższe ceny

Gość nie schodź poniżej 30

Gość ja biorę 40
za godzinę zegarową. Język angielski, Kraków. Korepetycje w domu ucznia. Na brak chętnych nie narzekam ;)

Gość hahahhahaha
........Lily*....... " 20 zł za godzinę - jeśli mieszkasz w małym mieście. 30 - w dużym ". Rozłożyłaś mnie na łopatki tą wypowiedzią.:D:D:D

Gość llena25
Bardzo wazne, ile mieszkancow liczy miasto? Ceny typu 40, 50 to ceny z duzych miast i na pewno nikt tyle nie da w malej miescinie. Najlepiej dowiedz sie jakie panuja ceny w twoim miescie.

Znany mi cennik (w przypadku niemieckiego) w Łodzi to 25-30 zł za godzinę zegarową z dojazdem do ucznia. W małych miastach jest faktycznie taniej.

No i jeszcze zależy, czy materiały sama kserujesz i dajesz, czy robicie książkę lub to, co w szkole. Oprócz tego czy to nauka, czyli zajęcia dodatkowe, czy typowe korepetycje, do których się specjalnie nie musisz przygotować.

Gość agnieeeeeeeeeeeszka
ja mieszkam w małym mieście ( 30 tyś mieszkańców) i u mnie korepetycje zaczynaja sie od 30 zł w górę ... i to za 45 minut ... Trudno znaleść cokolwiek . Durnie płacą 30 - 50 zł dla ludzi którzy nic nie umieją , bo nie ma nigdzie miejsc. Na Twoim miejscu wzielabym narazie 25 zł

Udzielam korepetycji w małym mieście i biorę 20 zł za 60 minut. Takie są stawki. Gdybym zaczęła podnosic ceny, nie miałabym uczniów.

Gość frentii
30 zl za 45 minut w malym miescie to baaaardzo duzo. Moja mama jest swietna matematyczka, uczniowie sami do niej sie dobijaja i bierze 30zl za 60 min.

Gość rykus
nie ma reguł co do cen korków, ja korzystam np. z centrum szkoleń intelekt i płacę 50 zeta. Dużo, nie przeczę, ale przyjeżdża do mnie koleś który nie dość, ze jest mgr anglistyki, to jeszcze spędził kilka lat życia w usa i po prostu wymiata.

Gość platfus zwolniony
ja płacę swojej korepetytorce 15 złotych słownie piętnaście złotych za 60 minut. I ani grosza więcej nie dam!!!!!