Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładny mi motylek...

Wyjazd nad morze w weekend ?

Polecane posty

Gość barku

Dopiero co wróciłem z Sopotu. Tam wynająłem interesujące i komfortowe mieszkanie od firmy Sopockie Apartamenty . Wybór ten okazał się strzałem w 10, gdyż w znaczny sposób wpłynął na charakter i jakość naszego urlopu. Spędzanie wolnych chwil w takim miejscu to prawdziwa przyjemność!

Gość adabb

Mogę w ciepłych słowach podsumować pobyt w hotelu Gryf (ceny są tutaj :gryfgdansk.pl). Bardzo komfortowy przytulny z pomysłem zaaranżowany pokój, piękny widok z okna na Gdańsk, restauracja przy hotelu super! Polecam na śniadanie obiad czy wieczorowe wyjście np. biznesowe, albo romantyczna kolację we dwoje.

Gość adad

Akurat w Gdańsku czy generalnie w Trójmieście to na brak dobrych hoteli nie można narzekać, zresztą ogólnie metropolia jest bardzo przyjemna do życia i do zwiedzania. Sam mam najlepsze zdanie o obsłudze w hotelu Gryf, dokładny adres i cennik jest na gryfgdansk.pl. Pokój komfortowy, łóżko wygodne, szerokie, cicho, przyjemna do życia temperatura powietrza w środku, byłem i zimą i latem i zawsze można było sobie wyregulować temp tak żeby było oki.

Gość fgga

Czerwcowe weekendy zapowiadają znakomicie pod względem pogody! Dlatego już zarezerwowaliśmy apartament UNO w Gdańsku, w którym będziemy wypoczywać. Po tak ciężkich miesiącach taki wypad jest wskazany, nie ulega wątpliwości. Na miejscu czeka na nas komfortowe zakwaterowanie, bardzo dobrze wyposażone. Nie mogę się doczekać!

Gość wiktoria

A u nas sprawa ma się nieco inaczej! W zeszłym roku zakupiliśmy apartament w Świnoujściu w Herkules Plaza. Znakomite warunki i komfort, do tego ledwo 300 m do plaży. No i najważniejsze - to jest nasz apartament! Taki komfort to jest to. 🙂

Gość Monika

Ostatnio wypozyczylam auto z wypozyczalni Car4Vip, mają zadbane i sprawne auta. Udalismy sie na weekend do Gdańska z przyjaciółkami, było fajnie. Spontaniczne wycieczki są najlepsze 😄