Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna1984

smutne

Polecane posty

błagam o pomoc zostawił mnie facet którego bardzo kocham jestem znim 3 miesiącu ciąży dodam że jest żonaty jest w trakcie rozwodu nie umiem sobie znalesc miejsca płacze mam 39 stopni gorączki kocham go jak o niego walczyc błagam

Gość brutalnie ci powiem
bys zapytala jego zone jak ona probowala walczyc, przynajmniej bedziesz wiedziala czego nie robic bo na niego nie dziala

Gość GIENTY ROMAN
Dobrze ci tak dziwko 🖐️

Po co pakowalas sie w czyjes malzenstwo? Bóg ma takie przykazanie ; '' Nie porzadaj zony blizniego swego''

Gość GIENTY ROMAN
@Alexiii - no i zony ta kurewka nie bzyknela tylko meza :D

poniewasz miał pretensje że nie pomaluje twarzy ze nie zrobie francskiego manicuru tylko tipsy ze nie wyprostuje wlosow że jestem zbyt nachalna tylko kocham cie że napisalam jego zonie że spodziewamy się dziecka że jezdze na auto stopa ale po pracy nie mam jak dojechac do domu ze tylko chce sie przytulac że jak kłucilismy sie to płakałam itp

Jestes taki tepy czy udajesz? '' nie pozadaj zony blizniego swego '' kieruje sie do ludzi a nie do MEZCZYZN

Gość GIENTY ROMAN
smutna1984 a kim ty jestes, co soba reprezentujesz?

Gość GIENTY ROMAN
@Alexiii tepa koza jestes. W czasach gdy autor sporzadzal zestaw zasad zwany pozniej dekalogiem zadnej kurwie by do lba nie strzelilo odbijac meza innej niewiescie bo zostalaby za to ukamienowana. 🖐️

Gość jestes w ciazy zastanow sie
teraz co jest dobre dla Twojego malenstwa, no chyba, ze chcesz usunac... a faceta osaczylas wiec nie dziw sie, ze Cie zostawil,

Gość w czym problem
Bo ja nie rozumiem ?

Gość GIENTY ROMAN
Spox, zona nie walczyla... a co, miala jeszcze moze qtasa zawiazac na supel swojemu mezowi zeby nie zapladnial zadnych kurew na miescie? Brutalnie juz ci pisalem kim jestes wiec nie bede sie powtarzal.

Gość takamojaopinia
mało inteligentna to mało powiedziane, poza tym takie co rozbijają małżeństwa albo kradną facetów to kończą tak samo. Prędzej czy później że tak powiem masz za swoje marzycielka hehehe

Gość w czym problem
No sam mowil . Ja sie zgadzam calkowicie . A co mial Ci mowic jak chcial bzyknac? Mial powiedziec ze nie lubie Cie i jestes zadna i ze ma zone ,ale mu daj bo on chce! Sory laska! Glupia jestes? Gdzies Ty sie uchowala?

Rozumiem Twój smutek i zal do niego, rozumiem Twoje uczucia i ten ból. Czujesz sie samotna. Wiem bo dla kobiety z rozszerzonymi uczuciami jest ciezko poprostu przezyc cos takiego. Ale jest jedna rzecz która musisz brac pod uwage; ZADNA kobieta nie powinna miec pewnosci co do faceta który mial/ma zone poniewaz w 80% predzej czy pozniej wyjdzie z tego placz, dziecko, ból, nienawisc, klutnie itd itp. Ale zawsze jest te 20% prawda? Wiec wez pod uwage ze KAZDA kobieta wie co robi od pierwszego dnia poznania takiego faceta, i kazda normalna inteligentna kobieta mysli o KONSEKWENCJACH. Wiekszosc facetów to szeroko rozpoznawalni ruchacze :) Pozdrawiam Cie.

Gość w czym problem
A "czep" sie ,tyle tylko ze teraz chyba to tylko tramwaja. Kurwa mac ,mata Wy peezdy kawalek mozgu? Dla mnie to prowokacja! Nie ma takich debilnych lasek.