Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić..

Co to oznacza- pomocy

Polecane posty

Gość nie wiem już co robić...
no tak.. wiem wiem o tym:) u mnie własnie by byl 3 miesiąc... wyczytalam gdzieś że poziom HCG rośnie gwaltownie do 8-10 tyg, wtedy osiaga swój szczyt, nastepnie spada.. i pozostaje niższy już do końća ciązy.. dalej czytam:P że w ciązach blizniaczych- może nastapic gwaltowny spadek tego hormonu- gdy jeden z zarodków obumiera.. ale nie ma to wplywu na dalszy przebieg ciąży:(

Jeśli się stresujesz, idź zrobić test z krwi beta hcg, bez skierowania. Na 100% wykaże, czy jesteś czy nie jesteś w ciąży 🌼

Gość nie wiem już co robic..
hehe.. no mam.. ale to nie miało wplywu, bo dopiero od wczoraj..:P a okresu i tak nie było i tak:(

Gość nie wiem juz co robić
dziewczyny patrzcie co znalazłam: W przypadku bardzo wczesnej ciąży lub ciąży pozamacicznej - stężenie hCG może być zbyt niskie do uzyskania wyniku pozytywnego - można uzyskać wynik fałszywie ujemny. Boże żeby to nie była tylko ta ciąża pozamaciczna.. jak coś:(( ale chyba 13 tydzien to już dośc zaawansowane..i by chyba wyszło już wczesniej coś takiego:(

a boli cie cos??Sa rozne rodzaje ciazy pozamacicznej.Ale ogolnie wystepuje krwawienie(no nie zawsze u wszystkic jest tak samo).Bol w okolicy gdzie zagniezdzil sie zarodek.Bol podbrzusza.Wymioty. Zazwyczaj wycina sie jajowody,a jajniki zosatwia.Czasem mozna ocalic takze jajowody.Ale to ostatnie zdanie to tylko ciekawostka,bo wierze,ze nie jestes w ciazy pozamacicznej:)

Gość nie wiem juz co robić..
Ból mam ale tylko wtedy jak mam ten okres niby.. ktory pojawił się 3 razy.. no i teraz takie pobolewanie jak na okres-- nie jakoś w jednym miejscu..raz jeden jajnik, raz drugi.. raz nad spojenniem łnowym, wymiotów nie mam..:(

heh tak sie naczytalam o tych ciazach z okresem...a mnie sie okres troche spoznial...i tez sie zastanawialam czy wszystko ok.Do tego mialam ostatnio lekkie nudnosci czasem i wzmozony apetyt od paru dni.I dostalam wczoraj okres.I trwal do dzis czyli niecale dwa dni...heh no ja mialam okres zawsze regularnie:P ale tak sie zastanawiam teraz czy aby w ciazy nie jestem.Niby to prawdopodobne.