Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichy 135

Boli przy wzwodzie

Polecane posty

Gość cichy 135

Witam. Tak jak w temacie gdy ściągam skórke w stanie spoczynku to wszystko fajnie leciutko pociągne i schodzi ale gdy stanie mi to gdy sciagam no tez zejdzie ale troche boli i musze po kawalku bo inaczej jest to straszny ból ;/ a gdy juz zejdzie z żołędzia to da sie jeszcze ściągnąć skórke co nie żeby nie bylo takiej faldy skóry zaraz pod nim i wtedy tez dość troche boli ;/ Gdy bylem maly to musialem zawsze w wannie ściągac skórke itp itd ale zrobilem sobie z tym przerwe tak z 4-5 lat ;/ Czy to normalne że troche boli czy nei? Prosze odpowiedzcie

Gość nie normalne
normalnie przy wzwodzie nie powinno nic bolec, tez mysle ze to stulejka. Zdarza sie czesto i az dziwne ze rodzice nie zauwazyli wszesniej i nie udali sie z toba do lekarza jak byles jeszcze dzieckiem. Udaj sie do lekarza rodzinnego ktory da skierowanie do urologa, to malenki zabieg krory wszystko zmieni zycze powodzenia

Gość Częściowa stulejka
którą można zniwelować systematycznym treningiem: nasmaruj dłoń kremem do rąk, i żołądź też, dłonią zwiniętą w kształt pochwy masuj żołądź wykonując ruchy frykcyjne. Od czasu do czasu ejakuluj. Po tym umyj prącie mydłem w ciepłej wodzie i hartuj zimną. Systematycznie dbaj o to by żołądź była odkryta. Wyrobisz w ten sposób nawyk odkrytej żołądzi i pozbędziesz się problemu z częściową stulejką, która może przyczynić się do groźnego załupka.

Gość chłopie......
albo, za przeproszeniem, debilny dzieciaku, powyżej Twojego posta jest napisane "jak krowie na rowie", że tylko trningiem rozciągniesz napletek na żołądzi. ZAtem nie smędź tylko trenuj, inaczej "wal konia", albo będzie Cię czekał bolesny załupek i martwica żołądzi, albo obrzanie, czego absolutnie nikomu i Tobie nie życzę. Nara. 🖐️

Gość do Cichego
ponieważ ów "trening" będzie przypominał seks, zatem zaznajom się z tym pojęciem i poszukaj w internecie coś wpisując w Google "fizjologia seksu"

Gość Obrzezanie
OBRZEZANIE - WYMYSŁ ŻYDÓW CZY PODPOWIEDŹ STWÓRCY Biblia mówi, że w 8. dniu od urodzenia chłopca, krew ma najlepszą krzepliwość, w związku z tym Stwórca ponoć to przewidział i w tym dniu NARÓD (żydowski) ma dla jakiegoś tam powodu obrzezywać oseski płci męskiej. Tyle bólu, tyle stresu dla małego dziecka, co może się negatywnie odbić na psychice dziecka w dalszej ontogenezie. Poza tym obrzezanie powoduje otępienie bodźców dotykowych podczas seksu. Taki mężczyzna może mieć opóźniony orgazm lub w ogóle mieć zaburzenia nie tylko psychiczne ale i somatyczne(brak erekcji, brak orgazmu, priapizm ), a gdzie oprócz prokreacji hedonizm (życie bez uciechy seksualnej wg >80% mężczyzn, to nie życie, to wegetacja). Obrzezanie dla samego uniknięcia rozwoju pod napletkiem bakterii, jest, wydaje mi się, drobną przesadą. Prościej, taniej, szybciej, humanitarniej jest częste mycie prącia przy sciągniętym napletku i hartowanie go chłodną wodą. Nie śmiem poprawiać Stwórcy, ale wydaje mi się, że obrzezanie to niemający nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem, wymysł Żydów, tak jak w Islamie wyrywanie dziewczynkom łechtaczek, by nigdy nie znając przyjemności orgazmu, przez to nie zdradzały mężów. Cyt. wzięty z www

powiedz moze tacie wprost ze masz stulejke. skoro byles z tym u lekarza majac 7 lat rodzice wiedza o tym wiec nie jest w tym nic strasznego. w przyszlosci mozesz miec problemy z odczuwaniem przyjemnosci jak dojdzie do z blizenia z dziwczyna :) aczkowliek moj chlopak to ma i jakos w praktyce nie zwraca na to uwagi wrecz nie czuje ze ma stuleje podczas stosunku. pozdrawiam i nie moj sie porozmawiac z rodzicami :)

Gość do przedmówczyni
stulejka powoduje, że mężczyzna odczuwa tarcie w waginie tak otępione, że porównywalne do lizania cukierka przez szybę, zatem ma kłopot ze spuszczeniem się/ejakulacją, a ejakulacja jest równoznaczna z orgazmem i zwotczeniem penisa. Zatem czy Ty czasem nie boisz się, że Cię zarżnie na śmierć, bo nie będzie wiedział kiedy skończyć? Notabene, stulejka dla kobiety nie przeszkadza, gdyż kobieta i tak wymaga 5 x dłuższej stymulacji łechtaczki by osiągnąć orgazm, ale dla mężczyzny jest kalectwem, bo ma kłopot z orgazmem i może zatrzeć waginę kobiety, wcale nie wiedząc o tym.

widze ze Ty nie masz takiego problemu...z moim chlopakiem jest wszystko ok. wszystko normalnie odczuwa a stujeka zanika z rociagniecia. normalnie przezywa orgazmy i wszystko jest dobrze...takze jest to do "wycwiczenia" i wszystko bedzie dobrze

ehh a zebys wiedzial ze jestem sexowna i nie jeden spuszcza sie na sam moj widok :D :D :D no ale coz poradzic taka moja uroda :)

Gość prośba......
cyt. ehh a zebys wiedzial ze jestem sexowna i nie jeden spuszcza sie na sam moj widok no ale coz poradzic taka moja uroda: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png ========================================================= Moja droga, skoro faceci spuszczają się na sam Twój widok, to pewnie pracujesz w Agencji Towarzyskiej zwanej potocznie Burdelem, tak? Zatem bądź uprzejma podać adres, bo mam szaloną ochotę ejakulować na Twoje cycki. Serdeczne dzięki i masz na zadatek 👄

ehh wam to wystarczy cos pwiedziec zazartowac i juz jest nowy temat do rozmow... ale sorki to jest topik o oinnym temacie..a ajak chcecie to zalozcie sobie nowy i tam mozecie zbierac ogloszenia towarzyskie

Gość do przdmufcyni
czy Ty jesteś autorką/hermafrodytą tego topiku, skoro radzisz założyć inny, żeby nie psuć Ci tutaj krwi? Zatem skoro masz problem z napletkiem, to musisz mieć i ciipkę i pisiorka, tak? Nie wstydź się i załącz link do Twoich kochadeł i tego ze stulejką.

Gość przyganiała motyka gracy a...
14:48 [zgłoś do usunięcia] ka_ha86 a Ty sie najpierf naócz ortografi lamósie a dopielo siem wypowiadaj ========================================================== No widzisz, zwracasz komuś uwagę na ortografię a zobacz jak sama napisałaś, ha, ha, ha. Poza tym nie masz za grosz poczucia humoru!!! Przecież widać jak na dłoni, że temat akurat nadaje się na robienie sobie jaj i ciągnięcie łacha, gdyż z takimi problemami idzie się do seksuologa a nie na Forum. Na pszeprosiny masz 7 🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 i nie uciekaj, proszę

a wogole jak ten koles ma 13,5 lat to ja nie wiem ile mam :P zdecydownanie ma wiecej i jaja sobie robi. wracajac do mijego chlopaka... to nie stulejka!!! to chodzi o wędzidełko!!!!

Gość do ka_ha...
skoro masz tak duże doświadczenie w seksie, to odpowiedz czy zdarzył Ci się orgazm podczas marzeń sennych? U młodych chłopców w okresie dojrzewania jest to normalne i nosi nazwę zmazy nocne/polucje.👄