Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka888888

krew podczas stosunku

Polecane posty

Gość myszka888888

Witam otoz moj problem polega na tym ze podczas stosunku leciala mi krew zpochwy... co to moze znaczyc ? bardzo sie denerwuje. dodam ze to nie byl moj pierwszy raz...za kazdym razem bylo normalnie tylko akurat dzisiaj mi sie cos takiego przydazylo ..Gdy moj wacet go ''wlozyl'' bylo ok gdy go wyciagnał lekko mnie zachaczyl troche zabolało aleniewiem czy dokladnie zachaczył mnie o wargi sromowe czy gdzies glebiejpoprostu nie wyczułam tego dokladnie... moze z tad ta krew ? Prosze pomozcie mi :( Bardzo sie denerwuje..

Gość myszka88888
Nie tak czesto wrecz bardzo rzadko .. a lat mam 18

Gość też ostatnio tak miałam /
nie jestem bardzo ;) młoda, mam 26 lat i to nie był mój pierwszy raz ;) przy nagłym pchnięciu usłyszałam odgłos jakby coś pękło (wiem, że opis niefortunny, ale było słychać takie pyknięcie;) ) ale nie bolało mnie nic. I po chwili leciała mi krew, taka jasna, widać że świeża (nie żadne skrzepy). Widocznie pękło mi jakieś naczynko, już teraz jest ok.

Mogą to być szczątki błony dziewiczej Początkowo gdy traciłaś cnotę facet wchodził delikatniej i uległa naderwaniu Po kilku razach "używania dość spontanicznego" :) uległa dalszemu pęknięciu.Tak może być, ale gdy ponownie podczas stosunku będzie krew to idź do gina

Gość myszka88888
oh...dziekuje bardzo ! ;) Jestem juz duzo spokojniejsza :)

Gość _Misiek_
Myślę że stwierdzenie że "Mogą to być szczątki błony dziewiczej" jest jak najbardziej słuszne. Rozdziewiczyłem kiedyś dziewczynę i potem było ciasno, a po kilku dniach przy wejściu słyszałem jakby mlasknięcie a potem kochałem się z nią..."jakby cep młócił w stodole" (przepraszam za to określenie). Potem miałem jeszcze inną dziewczynę i krwawienia nie było przy jej pierwszym zbliżeniu a dopiero przy kolejnym po tygodniu. Zatem różne anomalia mogą się zdarzyć.

Gość e to chyba normalne
u mojej już teraz żony też coś takiego było przy 10 seksie ;)

Gość myszka8888
hehe cep:P to widze ze niemam sie czym martwic wrazie jak by sie cos powtorzylo pojde na badania do gina moze rzeczywiscie cos mi jest ;/

Gość no to może drugi raz straciłam
dziewictwo.... ale wtedy się wystraszyłam, a mój chłopak chyba bardziej ode mnie;)

Gość myszka8888
aco to jest endometrioza

Gość myszka88888
;O ;O ok juz wiem dzieki... eh mam nadzieje zeto nie to...