Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snaczek

wycieczka szkolna- blagam o pomoc

Polecane posty

Mam na jutro znaleźć jakieś fajne miejsce gdzie moglibyśmy z klasą pojechać na wycieczkę. Zaznaczam że ma być to wycieczka jedno-dniowa i blisko Zawiercia ( koło Częstochowy, woj, Śląskie). Aha no i jeszcze żeby koniecznie było to gdzieś "pod dachem" tzn. np. jakaś kręgielnia czy coś tyle że na kręgielni już byliśmy. No i tam jakies kino czy cos to tez nie bardzo. Wiem ze jest duzo wymagań ale proszę o szybką odpowiedz- bardzo mi na tym zalezy!

bardzo smmieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie potrzebuje zartownisiow na tym topiku jesli ci przeszkadza to spadaj

Gość ***alicja z krainy czarów***
niewiem czy blisko ale w zeszłym tygodniu byliśmy na wycieczce w Dusznik Zdrój i okolicach, jest tam muzeum papieru i można samemu papier zrobić, muzeum dawnych zawodów i pijalnia wód leczniczych, mimo śniegu i zimna mieliśmy ognisko, wycieczka 4 dniowa, noclegi tanie 30 zł od osoby (ciepło, czysto) obiady 8 zł pierwsze i drugie danie, ul szkolna, szkoła nr 2 (smaczne) życzę powodzenia,

Gość ***alicja z krainy czarów***
sorki nie doczytałam że wycieczka 1 dniowa, poszukaj w internecie ofert

Gość dfsdftge
A do Jury dlaczego nie pojedziecie macie najblizej??? albo do Akfaparku do krakowa, milo i cieplo;))

Tzn. powiem tak na jurze juz wszyscy z naszej klasy byli wiec to jest bez sensu.Aquapark odpada bo polowa nie umie plywac.

Gość to na czantorie
to na czantorie

Gość a tooooooooooooooo
Tytuł: Zakopane Wycieczki Jednodniowe. Autokarowe wycieczki z Zakopanego na S Strona dodana: 2009-04-26 14:36:16 Opis Jednodniowe wycieczki autokarowe z Zakopanego na Spływ Dunajcem, do Krakowa, Wieliczki, Oświęcimia i na Słowację. Pełna oferta wycieczek jednodniowych z Zakopanego. Opis, zdjęcia, rezerwacja i rady dla uczestników wycieczek. Url: http://www.wycieczkijednodniowe.pl/