Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusińska

nieplanowana ciąża

Polecane posty

Gość agusińska

witajcie.jestem tu pierwszy raz.mam podejrzenia ze mogę być w ciąży.od wczoraj boli mnie brzuch,albo raczej jajniki na przemian.myślałam ze dziś dostane @.moje cykle trwają 28 dni równo co do dnia.dziś mam lekkie bóle cały dzień, z przerwami.pojawiły się mdłości,były momenty że już chciałam biec do toalety bo tak mnie zemdliło.mimo to mam nadzieje że jednak@ nadejdzie.to w końcu 1dzień oczekiwania,może cykl mi się przesunął.dziewczyny czy któraś z Was miała już taki fałszywy alarm który jednak zakończył się pomyślnie.dziękuję za informacje

Gość na pewno dostaniesz okres

Gość wiesz Aga
jeśli mineły od stosunku ok 2 tyg. to może zainwestuj w test ciążowy,co? kilka minut strachu ale będziesz wiedzieć na czym stoisz...

A nie za szybko na mdłości? Ja też kiedyś byłam w takiej panice, okres się spóźniał o 11 dni, wreszcie poszłam do gina, powiedział że ciąży nie ma, przepisał luteinę, ale po dwóch godzinach okresik sie pojawił i luteina nie była potrzebna. Zrób test, a nerwy Ci przejdą i zaraz dostaniesz :)

Gość agusińska
Dziś jest 1 dzień jak oczekuję@,ale jestem strasznie zmartwiona bo jej nie ma.aż boję się pomyśleć ............wiem że mogła się przesunąć bo tak się zdarza ale ten niepokój .....

Gość agusińska
Dziękuję za odpowiedzi.jeżeli jutro nie dostanę@ może postanowię zrobić test-choć nie ukrywam że będę bała spojrzeć się i odczytać wynik.ale zawsze jest nadzieja że @ nadejdzie.ja mam tą nadzieje