Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca Zpytajka 27

Czy sa tu kobiety ktore byly na orgi? Chcialabym wziac udzial a mam meza

Polecane posty

Gość Pytajaca Zpytajka 27

Czy powinnam mu powiedziec? Ale czuc w sobie pare fiutow a do tego orgazm za orgazmem. Czy bylyscie moze? I do tego czy umawianie sie z ludzmi z neta jest bezpieczne? Mamy ubrac tez maski i nagrywac te orgie!!!! Czy w czyms takim bralyscie udzial? Przyznam ze mnie to podnieca bo po 2 letnim byciu w malzenstwie jest troche nudno :-/ Same pewnie wiecie

Gość dak dakddakadkdkak
weź pod uwagę że jedna osoba na tej orgii ma jakąś chorobę weneryczną i nagle hop - wszyscy ją mają :classic_cool: A poza ostatecznością w postaci HIV są też np. znacznie mniej groźne kłykciny kończyste. Ale pozbyć się ich - życzę powodzenia :D

Gość kochana jak ci
nudno to propozycja zootube365 wejdź w googlach, a mąż niech filmuje, w tych pozycjach nie będzie ci nudno, jak ci nie odpowiada sex małżeński. mnie nie nudno po 27 latach małżeństwa, a tobie po 2-óch, a może do agencji towarzyskiej! tam się spełnisz bo masz naturę kuxxwy! i do tego zboczonej!!!!

Gość młody szukacz
a wlasnie ze jest konkretna:) juz cie lubie

Gość OGIER3O
MASZ OCHOTE NA OSTRE RŻNIĘCIE SPOTYKAMY SIĘ W KAŻDĄ SOBOTĘ JEST NAS 10 OSÓB

Gość zdegustowany81
to kup sobie dwa mega wibratory i wepchaj sobie jeden w pipę a drudi w d**ę a do buzi włóż rękę po łokieć i będzie super albo kup sobie 2 komplety mega kulek analnych i wepchaj wszystkie nataz też bedziesz miała orgazm za orazmem suko dwa lata i nuda??? to po co wogóle wychodziłaś skoro tak Ci się już marzy rzeczywiście jak to wcześniej napisane natura k**wy i nic innego

Gość namiestnik
właśnie zobaczyłem te zootube i się zdegustowałem. sam tu czasami z nudów robię podpuchy ale to co jest na tej stronie to powinno być zabronione. przynajmniej upublicznianie tego. tfu ! rzucam klątwę i pomykam