Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa.Zor41

mam 41 lat, jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość
ja wczoraj oglądałam program Położne, tam kobieta miała 48 lat i zaszła w ciąże, mąż po 50 - urodziła zdrowego chłopczyka a także planują dla niego jeszcze rodzeństwo, "żeby nie był sam " polecam obejrzeć. Ja mam 22 lata i tez się staramy o dzieciątko. Nie przejmuj się wszystko będzie dobrze zobaczysz :)

Gość gość
Gościu z 2014-01-05 22:21:51 , chyba Ty jesteś psycholem i niedoukiem albo czytać nie potrafisz że ktoś podpiął się pod ten temat żeby nowego nie tworzyć i napisał : "gość Mam 41 lat i bardzo się boje bo jestem w ciąży i niewiem co na to moje córki mają 19i14lat niewiem jak im o tym powiedzieć pomóżcie " :) Także naucz się czytać a potem nazywaj kogoś psycholem. Pozdrawiam

Gość iskaoo
Jestem w ciazy w wieku 41 lat..jestem szczesliwa .Mam stabilizacje prowadze silownie jestem aktywną osobą do 5 miesiaca cwiczylam , chodzilam na dlugie spacery jak czytam ze rodzice po 40 to starzy ludzie to moze pisac ktos kto sie w zyciu nie realizuje. Dziecko w niczym nie przeszkadza .!!!Jestem w 9 miesiacu a juz planuje we wrześniu kolejną podróż ! Tylko Polacy robią wielkie hallo , czesto podróż uje i ludzie na calym swiecie na wyprawy biorą dzieci w tamtym roku płynęła katamaranem a kobieta z maluszkiem 6 miesiecznym i 2 latkiem plynela z mężem i nic sie nie stało .Kobieto nie sluchaj nudnych ludzi !!!!

Gość gość
A, moja kochana tez 41 i tak się już boi :( ze nie chce dziecka już :(

Gość gość
ja mam 39 i jestem w 27 tyg , wszystko przebiega dobrze a starsze dzieci bardzo sie cieszą na kolejne rodzeństwo,

Gość Oanka
a ja mam 39 lat i baaaardzo chciałabym jeszcze mieć dzidziusia, bo nie mam żadnego :( i cały czas mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno...

Gość masz racje☺
Dnia 20.10.2009 o 15:50, Gość GIGI232325 napisał:

Do knkn----> Lepiej mieć starszych i mądrzejszych rodziców niż młodych ktorzy mają pstro w głowie i patrzą komu by tu dziecko upchnąć i iść sie zabawić

Tak, dziecko może urodzić się z wadą wrodzoną lub chorobą genetyczną. Co nie znaczy, że na bank się tak stanie. Najlepiej to zapytaj lekarza o rzeczy, które cię martwią i zastanawiają, bo tak na prawdę może się okazać, że ryzyko jest tylko minimalnie większe