Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce ci tyle dać Napisano Październik 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2009 chcę byś mnie miał... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Październik 19, 2009 moja jest lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2009 :D fakt, niezła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Październik 19, 2009 noo a jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też kocham gomiłością skrytą.. Napisano Październik 20, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też kocham gomiłością skrytą.. Napisano Październik 20, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ty widzisz w tym robku Napisano Październik 20, 2009 przeciętny facet, wielki kinol ma - ogrooooomnie wielki, może myślisz że co na wystawie to ws klepie? :) poza tym Robek nie ma charyzmy, sposób wysławiania prawie jak u Waldka Pawlaka...i w dodatku nie ma dziwczyny i jest jedynym kierowcą F1 którego nigdy nie widzieli jak szedl pod rękę z jakąś wyścigową hostessą co u innych kierowców często się zdarza......podsumowując wychodzi mi że lecisz na jego forsę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mieszka w Polsce Napisano Październik 20, 2009 jak pięknie mówi po włosku...;) miło posłuchać po angielsku-super po szwabsku-również POLIGLOTA ma facet talent, charakter i jest przesympatyczny :) zazdrościcie mu patałachy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka mu kibicuje od lat Napisano Październik 20, 2009 ;) niezależnie od tego jak mu szło:P wierny kibic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2009 ha! :D po włosku: http://www.youtube.com/watch?v=x9jqAAR2gNo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chupa Chups 0 Napisano Październik 20, 2009 Kubica jest ładny.. Ale ładniejszy Felipe... Bozeeeee kocham go :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o juz sa .. Napisano Październik 20, 2009 dwie formułki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a najlepsze w Robulku Napisano Październik 20, 2009 to jest to ze jest bogaty buahahaha :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Październik 20, 2009 Nie mowi dobrze po wlosku niestety i brak akcentu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chupa Chups 0 Napisano Październik 20, 2009 no kazdy tam jest bogaty.. :P ale nie no Kubica i Massa to naprawde symtaico osóbki.. Ale Massa jest przepiekny... cholera jasna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RTHSTDJMUTK Napisano Październik 20, 2009 on jest taki słodki przesypmatyczny kocham go ;) :( KOCHAM CIE fELIPE :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość floriano nie czepiaj sie Napisano Październik 21, 2009 :O a Massa to dzieciuch ;) http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836,6572044,Piosenka_o_Felipe__Bejbi__Massie.html :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Floryan Napisano Październik 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0utVe5UsW8s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angielski jeszcze bardziej Napisano Październik 21, 2009 kaleczy http://www.youtube.com/watch?v=3Qa-yh7MM9E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytkitkioutlouylo Napisano Październik 21, 2009 wiem.on wyglada jak bobasek.zauwarzyłam to..ale jest cudny piekny kocham gooo. :D :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubica mówi pięknie po angiels Napisano Październik 23, 2009 ku a macie jak mówi po niemiecku?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czad Napisano Październik 23, 2009 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news/kubica-scigal-sie-z-motorem,1343518 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie ma piękne włosy Napisano Październik 23, 2009 pod czapką :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki słodki kudłatek Napisano Październik 23, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość r.kubica i co wy o nim wiecie Napisano Październik 23, 2009 poznalaym cie z nim bo to moj dalszy kuzyn ale nie wiecie nawet ze jest z kims zwiazany ? szkoda naprawde. teraz nadchodzi swieto i bedziemy sie widziec na grobach i wspomne mu o tobie milagros :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 :D dziękuję :) a swoją drogą w jakim języku rozmawiają z Fast Nickiem? :P po angielsku? czy Roberto zna niemiecki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość r.kubica i co wy o nim wiecie Napisano Październik 23, 2009 umie niemiecki ale nie pperfect.czasami wiem ze przygotowuje rozmowe na kartce a to ze nie ma akcentu wloskiego to on wie! ale sie stara! nie wiem jak rozamawia z nim. nie wiem tego.zapytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 przekaż mu że jest moim idolem uwielbiam go ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach