Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysienkaa

rozstanie po 2 latacg

Polecane posty

Gość marysienkaa
sory zbyt szybko mi się enter wcisnął... zaraz opiszę całą sytuację.

Gość marysienkaa
byłam z moim facetem dwa lata. w ostatnich czasach nie układało nam się najlepiej. ale nagle z dnia na dzień urwał nam się kontakt. ja nie miałam kompa. on nie dzwonił. zawsze było tak, ze to ja za nim latałam, teraz chciałam go m.in sprawdzić... pokazał, że mu nie zależy. o ponad tygodnia milczy, chodzi na imprezy, spotyka się z innymi, itp. ja nie wiem co o tym myśleć. uważam nasz związek za zakończony, chociaż żadne z nas nie zrobiło tego ostatecznie. nie mam jakiegoś wielkiego doła. staram się o tym nie myśleć. spotykać się z ludźmi. ale boję się, że to wszystko wróci z potrojoną siłą, szczególnie, że za parę dni mieliśmy mieć drugą rocznicę ...

no i pewnie wróci...przygotuj się na to. a zresztą co to za facet ????prawda? ja wiem,wiem,ale sama widzisz jak jest:O

Gość buba125
o ponad tygodnia milczy, chodzi na imprezy, spotyka się z innymi, itp. ja nie wiem co o tym myśleć. a co masz myśleć? a jak myślisz? no chyba nie myslisz ze cie kocha... zaprzeczasz sama sobie !

Gość marysienkaa
może i będzie chciał wrócić. ale ja nie wiem, czy tego chcę... nie po tym co z nim przeszłam. nie było wobec mnie fair. nie czułam się przy nim kochana. mam kumpla przy którym czuję się o wiele wiele lepiej. z moim 'ex' wracaliśmy już do siebie kilka razy, ale czy teraz też tak będzie ? wiem, ze im dłużej będę to ciągnąć, tym później będzie mi ciężej. chcę iść do niego w przyszłym tygodniu, chcę dać mu czas i może zatęskni i zrozumie, że źle robił ?

Gość marysienkaa
dodam, że chcę iść do niego po moje rzeczy... nie twierdzę, że mnie kocha... chociaż w tę ostatnią sobotę uważał, że tak ...