Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaa199000

Chłopcy ocenicie moje FOTO ??

Polecane posty

troszke tak no nie chodzi chyba zeby bylo widac zebra;p ale to zalezy komu sie pdoba no tak zeby sie nie wylewal toszke;p rob 6 weidera ;p;p;p

Gość ControlY
justynaa19900000 ---- a uważasz, że na tego typu forum Twoja wartosć wzrośnie? Moim zdaniem (nie wliczając Twoich wdzięków) foto samo w sobie jest aestetyczne- oczywiście nie chciałam Cie w zaden sposób urazić, tylko obiektywanie stwierdzam fakt.

Gość kobieta na tych zdjeciach
ewidentnie jest w ciazy....5 miesiac mowie wam....ten brzuch i cycki o tym swiadcza...spojrzcie nogi i rece wygladaja normalnie ale brzuch i piersi sa powiekszone....ciaza jak nic.... p.s. co do golenia miejsc intymnych to przez gacie nie widac nawet przez stringi...

Gość Trudno powiedzieć
Dla b. ważna jest twarz, głównie włosy, a że twarz ma zakrytą...Włosy jeśli są dłuższe to chyba są piękne. Jest co masować na klatce piersiowej. Ciekawie jak z z twoim brzuchem, bo trudno mi ocenić na tych zdjęciach, przydałby się dodatkowe, widać wcięcie w tali (dobrze), można liczyć żebra (niezbyt dobrze), a wygląda jakby Ci brzuch wystawał (też niedobrze :) . Ale mną się nie przejmuj, bo ja wybredny jestem.

Gość mega beben
masz MEGA BĘBEN , WIeLKIE OBRZYDLIWE BRZUSZYSKO

Gość nieciekawe te zdjęcie
miało być seksownie a widać syficzną ścianę, rowalone, tandetne pościele masz blade pożyłkowane ciało i do tego kudły na rowie ja mam taki wywalony bęben jak cały dzień żrę nie jest ąłtwo zrobić dobre erotyczne zdjęcie, to co wklejasz to pewnie foty które przed lub po seksie zrobił Twój facet efekt tandetny seks w przeciętnych czterech ścianach zamiast artystycznej roznegliżówanej fotki gdyby ktoś Ci zrobił z nienacka zdjecie na basenie pod prysznicem, mało seksowne i mało efektowne choć pewnie w necie ktoś zwali pod te naturszczyki bo jest wielu amatorów "amatorek"

Gość masz sexi ciałko
i super piersi!

Gość campari34
ale ta pościel to faktycznie masakra brudna jakaś a tak poza tym prócz afro może być

jakby jakims cudem los rzucil nam siebie w ramiona, to bym nie odepchnal :) 19 latek to cudowny wiek, a ten brzuszek calkiem sexowny ;)

Gość somebody well known
tragedia w trzech aktach tak prawdę mówiąc

prawde mowiac masz calkowita racje:D chyba bym sie przestraszyl rano:( jesli naprawde masz 19 lat to radze sie wziac za siebie

Gość jak dla mnie oblegor
obwisle nieestetyczne krowsko. Nie no fatalna jest ta panienka, kijem bym nie dotknal. Nie gustuje w kaszalotach. Nie wiem jak ktokolwiek mogl napisac ze ona jest seksy bo jak ja patrze na nia to mi z jakas stara obwisla baba sie kojarzy. Figura fatalna, wlosy tez. Oblesna dziewczyna a do tego w niby seksi pozach buehehehehehehe:O

Gość złośliwa jednooka
To chlew a nie mieszkanie Kaszalot na lóżku w sumie sie komponuje z nim bo i jedno i drugie brudne i jakies takie tandetne. I jeszcze te "styngy" na podłodze.

Gość dominik100
Podoba mi się twoje ciało bardzo i chętnie bym się z tobą seksił. Ale 19 lat bym ci w życiu nie dał, myslalem ze masz ze 30+

Jesli chodzi o wloski w miejscach intymnych to np ja lubi ejak jest ich tam troszke:) a Ty jak lubisz u faceta?? a tak wogole cialko super piersi oczywiscie tez:)

Gość jesteś obleśna
ja bym z taką się nie położył zarośniętą i grubą

Gość jesteś gruba blada
i masz włosy jak piorunem jebną . Nie podnieca mnie taki spaślak :O

mi sie takie cialko podoba jesli chcesz mozemy popisac a i jesli wyslesz mi wiecej fotek to tez sie nie pogniewam :) moj mail: fantasta1111@wp.pl

Gość fuj fuj fuj...
tłusty brzuch, wcięcie w talii może i kiedyś było, teraz to obleśny tłuszcz, zaniedbane włosy, włochy w tyłku, brudna pościel, majty na podłodze... co to ma kurczę blade być??? Niewiarygodne.

Gość No przepraszam
ale na pierwszym zdjęciu, pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to ten obleśnie zarośnięty rowek, a wśród tych włochów zaplątany sznurek od majtek. NIeprawdą jest, że tego nie widać. Aż mi się reszty nie chciało oglądać, bo się zniesmaczyłem. A czy pod pachami też masz takie krzaczory?