Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fujifil

Ma ktos jutro wolne?

Polecane posty

Gość ja mam wolne do
przyszłego wtorku 🖐️

Gość Fujifil
Banda leserow sie zebrala. ;) Heh fajno. Ja mam tylko jutro wolne. Pojutrze znow do kieratu z niedziela wlacznie. :( Az nie wiem, za co jutro sie zabrac. Jak znam zycie, przespie caly dzien i doopa blada. :(

Gość Fujifil
Nie wiem, czy fajnie. Robilam caly weekend w tym tygodniu 6 dni pracy a jeden (jutro) wolny. Nie wiem, czy tak fajnie... Ale ok, fajno jest... :)

Gość Fujifil
Ja chce wolnosc!!! I zeby sie odpitolili ode mnie wszyscy... Czemu tylko ta szostka w totku nie chce wyjsc... Chorera jasna. :)

Gość zawsze_pomarańczowy
ja nie mam :( ale się nie martwię :D

Gość Fujifil
Mialam wolny zawod i zdychalam z glodu. Mam zawod zniewolony- kase i jeden dzien wolny w tygodniu. A jutro se jeeeebne agenta perfumki na pocieszke. Dobranoc, czesc. Swoja droga moze odwaze sie nawet pas do ponczoch kupic. Ale nie wiem, jak sie za to zabrac... Czy pas do ponczoch ma rozmiary? Goopio mi pytac w sklepie...

Gość Fujifil
Kant a jak taka wtajemnoczona jestes to... znajde grubsze ponczochy na pas do ponczoch, bo za mna taka perwersja chodzi? ;). Wiesz o co mi idzie, nie cieniutkie takie, ale grubsze /za ciula pana nie wiem ile dm maja miec, ale gruuubsze no/

Gość zawsze_pomarańczowy
wow, fuji !!! szkoda, że dla mnie ich nie kupujesz...;)

Gość Fujifil
Ojjj taaam, kupuje ku dobru powszechnemu. Skoro i tak wiekszosc zycia spedzam w pracy, postanowilam rowniez sfere moich erotycznych pragnien i westchnien przeniesc na niwe zawodowa. Ku chwale ojczyzny. Howk! :)

Gość Fujifil
Dzieki kanciku, czyli sprawa nie zamknieta. Jak nie przespie calego dnia to bede szukac. :) Mam ochote na chwileeeeczke zaaapomnieeeeeniaaaa. Ogolnie mam ochote okropasna zalozyc pas do ponczoch. Nie mam pojecia, czy to wygodne jest... Jak znam moje szczescie to mi zleci wszystko w najmniej odpowiednim momencie...

Gość zawsze_pomarańczowy
fuji, ale musisz mieć konsumenta ! najlepsza potrawa nieskonsumowana na czas się psuje ! oj będzie się działo ! jeszcze w tym tygodniu... mmmmmmniam !

Gość Fujifil
No wlasnie! W zyciu bym nie powiedziala, ze kant doopy jest mnie w stanie zrozumiec, ale w internecie wszystko jest mozliwe! ;) Rajstopy mnie rozczarowuja. Sa aseksowne, jest goroco w pupe i na dodatek musze miec zawsze za duze, bo dlugoscia wyprzedzam moj rozmiar. Ile to razy musialam sie nabrac kupujac polecane wg. sprzedawczyn rajtki. Siegaly mi bez mala do polowy ud.W kroku moglam papmersa wlozyc... jak pasuja wzdluz to sie znow topie w nich w szerz... Precz z rastopami jutro /dzis godzinowo/ niose do domu piekne ponczochy. I niech mnie licho, albo kant doopy ;) jak sie znow zawiode!!!! :)