Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupe mi sie chcc

mam dziś egzam. na prawo jazdy i sie stresuje

Polecane posty

Gość kupe mi sie chcc

jak obleje teorie to ide popelnic sepuku bo kaszana po maksie, jeszcze kilka godzin a ja juz sie trzese

Gość karty mówią że nie zdasz
:classic_cool:

Gość kupe mi sie chcc
o masz......ja tam w karty nie wierze, oby sie trafil ludzki czlowiek a nie terminator

Gość luźno...
nie zdasz -tak mówią statystyki

Gość luźno...
ale zyczę Ci powodzenia :-) daj znac jak poszło. o której zdajesz i gdzie?

Gość kupe mi sie chcc
na bemowie o 14stej...i nic nie pamietam 😭

Gość tyruuuueue
podejdz do tego inaczej przeciez niektorzy zdaja po 20 razy jesli nie zdasz bedziesz jedna z nich a jesli zdasz to wyjatkowy fart a ile kasy wydalas bo ja slyszalam ze przeszlo 2 tysiace

Gość bo sie kłoceeeeeeeeeeeeeeeeeee
oblać teorie? eeeeeeeeee nie przesadzaj, uczyłaś się? jesli tak to zdasz na pewno. a miasto?? to już inna bajka;)

ja miałem wyjątkowego egzaminatora. Zdałem, bo umiałem podstawowe zasady, a co do reszty stwierdził, że on za mnie mandatów płacił nie będzie, więc mam sobie radzić sam.

Gość kupe mi sie chcc
uczylam, sie wewnetrzny zdalam na 0 bledow, ale zapomnialam teraz i myla mi sie swiatla i drogi hamowania, wiesz dwa glupie bledy i juz kwicze, bo nie podchodze do praktyki i mowi znajomym ze oblalam teorie, ktorej wystarczy sie wykuc na blache... 1560 kurs + 137 egzamin a plu wzielam jeszcze dwie godz jazd zeby sobie przypomniec czyli razm 1797 by wyszlo jakbym zdala za 1szym....

Gość kupe mi sie chcc
oblałam :O:O:O:O na górce, dwa razy mi zgasł silnik bo za malo gazu dalam, ale malo tego !!!!!!! pojechalam dalej na miasto bo chcialam sie przejechac z egzaminatorem i ... wjechalam na inny pas niz powinnam, potem najechalam na linie no i nie ustapilam peirwszenstwa i wjechalabym na samochod naprzeciwko, musial on przyhamowac. ide po grabarza, albo sama sie zakopie ze wstydu

no to jak robisz takie błędy to chyba dobrze że nie zdałaś, nie?... co by było gdybyś jednak zdała, pojechała na miasto bez egzaminatora i popełniała takie błędy? przecież to wypadek jak nic...

Gość farfalle75
chce się iść zapisać na egzaminy, jak to jest zapisuje się razem na teorie i praktyke razem czy można to zadawać osobno, i jakie są koszta razem lub osobno??

Gość kupe mi sie chcc
wiem, dlatego wstyd mi za siebie, instruktorzy mnie chwalili a tu takie jajo, duzo tez bylo stresu i moze zdenerwowania po oblanym egz. dlatego nie "zrozumialam" znaku bo go widzialam, ale go nie "odczytalam" :O:O:O:O

Gość kupe mi sie chcc
dlaczego śmiesznie, dowiedziałam się przed egz., że mam prawo jechać z egzaminatorem na miasto mimo oblania na placu, oczywisice, jak oblalam w jakis powazny sposob to egzaminator moze nie wyrazic zgody na miasto, ale tak to kazdemu przysluguje jazda na miescie, wiec bardzo chetnie skorzystalam, bo niedosc ze sobie przypominam jak sie jezdzi "za darmo" bo to nie sa jazdy doszkalajace, to pokazuje mi trase egzazminacyjna, albo przynajmniej pułapki (takie jak moje) no i wogole mozna sie obyc z nowa toyota, pogadac z egzaminatorem i nabrac wprawy w jezdzeniu z nim.