Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia 8691

Golarka-jaka najlepsza??

Polecane posty

Gość Gonia 8691

Przymierzam się do kupna mojemu narzeczonemu fajnej golarki..może ktoś by mi polecił jakąś, firme itd???

Gość cube
nie wiem do jakiej kwoty chcesz tą golarkę kupić, mój współlokator używa Philipsa HQ 8270/21, mogę zapewnić, że sprawdza się idealnie ;) na electro.pl kosztuje ona 516 zł, jak na taką jakość, to ta cena wcale nie jest taka wysoka, także moim zdaniem opłaca się ją kupić

Mój facet ma Philipsa i nie narzeka. Z moich badań empirycznych jakie przeprowadzam dotykając jego buzi :D stwierdzam, że urządzenie wywiązuje się ze swoich obowiązków :D A ten model nie jest wcale drogi http://www.1komp.pl/produkt-41-163-487-30826,golarki_golarka_meska_philips_hq_6990_(akumulatorowa__czarno_srebrna).htm

A może po prostu Braun? Kobiece depilatory tej firmy są dobre, więc męskie pewnie również :) A w hiperokazja.pl jest teraz na taką braunowską golarkę promocja. 50%.

Philips jest najlepszy, ma go mój tata i mój facet:) Podpowiem Ci jeszcze fajną stronkę, bo ostatnio rozglądając się za sprzętem na nią natrafiłam. Na dobij.to (to aukcja internetowa) jest aktualnie wystawiona maszynka do golenia Philips,a na razie 1zł i 11 dni do końca:) Jeśli jesteś na kupnie to warto się tym zainteresować, bo takie golarki kosztują chyba z 400zł

Też przychylałabym się do golarki Philipsa - z tego co wiem mężczyźni je sobie chwalą. To raczej pewna marka, więc nie powinna nawalić zaraz po zakupie. O męska twarz też trzeba dbać ;)

Mój facet kupuje swoja golarkę na magicznaplaneta.pl. Ostatnio nawet sobie wymieniał już na nową. On zawsze stawia na brauna, więc to chyba dobra firma, jeżeli mówimy o golarkach. Zawsze z tej firmy kupował, to chyba muszą się dobrze spisywać. Myślę, że dobrze zrobisz jak tam zaglądniesz i popatrzysz sobie na ofertę tego sklepu.

Najlepsza golarka foliowa na rynku to Braun 9290cc - urządzenie nie uznające kompromisu, pięciokątny system tnący z powłoką tytanową, zasilanie akumulatorowe i baza czyszcząca. Idealna na prezent, aktualnie, z nowym rokiem można znaleźć tego typu produkty w bardzo korzystnych cenach (w sferis poniżej 1000 zł), polecam, jeżeli ktoś planuje sprawić mężczyźnie prezent za jakiś czas 🙂