Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupić na roczek

jak myślicie co może chrzestna kupić dziecku na roczek??

Polecane posty

Gość co kupić na roczek

Gość co kupić na roczek
ja nie mam jakoś pomysłów, prosze pomóżcie :)

Gość co kupić na roczek
tzn. misia już kiedyś odemnie dostała a zresztą ma sporo misiów, macie jeszcze jakieś propozycje??

Gość mamatrzylatka333
mój trzylatek na roczek dostał samochodzik-jeździk taki na którym jeżdzi od pierwszego dani do dzis- mimo ze juz nogi ma za długie - super zabawka dla mojego synka:)

nie napisałaś czy to chłopiec czy dziewczynka :P a co można kupić- mnóstwo rzeczy w zalezności od kwoty jaką się chce przeznaczyc np: muzyczny stolik, pchacz/jeździk, stoliczek z krzesełkiem, rowerek, wisiorek z grawerką, jeśli to dziewczynka to pierwszy w wózek dla lalek, dorosłe łóżeczko, nawilżacz powietrza np. taki : http://alergia.med.pl/product_info.php?cPath=53_55&products_id=658 mój synek dostał taki wcześniej i jestem naprawdę zadowolona z takiego prezentu. Można tez po prostu zapytać rodziców czy coś konkretnego myśleli żeby się prezenty nie powtórzyły

Gość co kupić na roczek
faktycznie zapomiałam napisać,że chodzi o dziewczynke :) macie jeszcze jakieś propozycje?

Gość NATADA
Mój synek miał roczek w sierpniu.Od chrzestnego dostał "wielką księge baśni" i dzinsy, a od chrzestnej taki rowerek. Taka księga kosztuje ok 50zł,ale jest naprawde super.Córka (teraz 6 lat) na roczek dostała od chrzestnego dużego miśka i kase a od chrzestnej złote kolczyki.Wszystko zależy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na prezent.Ja wybrałabym złote kolczyki i księge baśni.

Gość NATADA
Jak nie otworzy ci tej strony,to wejdż na google i tam wpisz Baśnie wielka księga,i wtedy wejdz na Merlin.Myśle to bardzo fajny prezent.Mój synek od razu usiadł i zabrał sie do oglądania,a książka ma twardą oprawkę i twarde kartki i raczej trudno ją zniszczyć.My mamy tą księge,ale wiem że są też inne podobne.Prezent również przydatny dla mam,które czytają swoim pociechom.

Gość co kupić na roczek
a od kiedy można zacząć czytać swojemu dziecku? od jakiego wieku dziecka? pytam z ciekawośći :)