Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszy mezczyzna zaproponował

dziewczynazduzegomiasta

Polecane posty

Gość starszy mezczyzna zaproponował

a wiec zaproponowal mi sponsoring ! mam rodzine i ciagle brakuje mi pieniedzy jak wy byscie postapilly?

Gość dziewczynazduzegomiasta
brakuje nam doslownie na wszystko ledwo wiazemy koniec z koncem :( ale z drugiej strony ...... ehhhhhh mam metlik w glowie

pod warunkiem,że zasponsoruje ci także operację plastyczną, twarzy, aby cię nikt nie rozpoznał w dojrzałym życiu i urządzenie się gdzie daleko od twojego miejsca zamieszkania.

Gość jeśli lubisz dawać d... za
pieniądze, to twoja sprawa. Kiedyś sponsoring nazywał się prostytucją, ale sponsoring lepiej brzmi :):):)

wiem dobrze jak to sie nazywa! poprostu mam juz dosc jak do donca miesiaca jest jeszcze 2 tygodnie a nam zostaje ok 200 zl na zycie i w pewnym sensie czuje ze moj maz sam mnie do tego popchnal!!!! ile mam jeszcze zyc w ubustwie

czy ktos sie orientuje ile sie za to bierze :(!:(

tego sie obawialam--prowokacja--slowo nagminnie uzywane--a po czym tak sadzisz/

moj maz jest tak leniwy ze nigdy nie przyniesie wiecej jak 1,5000 do domu i to ma starczyc na 4 osoby + rachunki!!! to jest zalosne. ja do pracy nie moge isc poniewaz mlodsze dziecko nie dostalo sie do przedszkola

Gość hytre
to bedziesz zabierac dziecko na seanse sponsoringu?

a moze jest tutaj dziewczyna ktora ma badz maila sponsora!

"moj maz jest tak leniwy ze nigdy nie przyniesie wiecej jak 1,5000 do domu i to ma starczyc na 4 osoby + rachunki!!!" A zmusił Cię bys za niego wyszła za mąż i miała z nim bachory? :D🖐️

rozejrzyj sie,moze ty znajdziesz lepiej platna prace,to maz bedzie mogl zostac z dzieckiem,a ty do pracy...no jak leniwy,to masz malo opcji,ale ja bym sie na twoim miejscu jeszcze przemeczyla jakis czas,potem wsadzila dziecko do przedszkola i poszla do pracy.szkoda zycie,zeby sie skurwic,takie upokorzenie dla kasy..co takiego wielkiego za to kupisz?a zadra do konca zycia

dzieki za szczera odp. Prawiczek z wiarą --bachora to zrobila twoja stara z nie wiadomo z kim! kret@yn z ciebie i tyle w tym temacie żegnam

a facetow to ja juz znam...najpierw cie tam wepchnie,bo zla sytuacja zyciowa,a jak potem wyjdziecie na prosta,to do konca zycia bedzie cie "kurwa" nazywal.nie daj sie ponizyc bez tego lenia

tak szczerze ---wiem wiem dla tego sie tak glosno zastanawiam--tylko tutaj jestem anonimowa . to jest dla mnie bardzo trudna decyzja ! musiala bym zdradzic meza! ale z drugiej strony mam go juz czasem serdecznie dosc za to ze tak malo zarabia-i nic z tym nie robi ze na nic nas nie stac ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nigdy nie zdradzilam meza ale czasem chce juz zrobic mu na zlosc a co do opcji ze on zostanie z dzieckim juz wiele razy mu to prpopnowala ale on nie chce jest to czlowiek raczej nie do zycia -bez przyszlosci :( :(:(:( i to mnie martwi:(:(:( dla tego o tym mysle

Gość ja też miałam taką propozycję
ale facetowi roześmiałam się w twarz. Wogóle mam obrzydzenie do starszych facetów, poza tym dla mnie seks to tylko z człowiekiem którego kocham. Na szczęście mam z czego żyć i moje dzieci głodne nie chodzą, ale myślę, że nic w życiu nie skłoniłoby mnie do czegoś takiego. Może się mylę ale nie znosłabym dotyku faceta, którego nie kocham a wręcz czuję odrazę. Mnie dotykać może tylko mój mąż - mój jeden jedyny od 14 lat ten sam.

i mnie tez obrzydza ten starszy--zadbany -bogaty-- ale ten wiek:( nie wiem czy bym to wytrzymala :(

dobra dzieki za odp.uciekam do codziennych obowiazkow