Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona seksualnie

Czy można?

Polecane posty

Mój mąż dostał pierdolca na punkcie seksu! Jestem w pierwszym miesiącu ciąży i od momentu jak to oznajmiłam mężowi on dostał pierdolca na punkcie seksu.Według niego powinnam leżeć cały czas w łózku z rozłożonymi nogami i czekać , nawet dziesięć razy na dzień. Nie powiem że mi to nie odpowiada ale on ma potężny instrument( 22 cm w spoczynku) i boję się o ciążę bo jak wejdzie we mnie do końca to czuję jak dobija do macicy.Czy jest jakieś zagrożenie? Czy ktoś tak ma?

Gość potężny instrument
22 cm dobre! :D

Proszę się nie śmiać, sama mierzyłam, a do buzi to wejdzie mi tylko połowę.

Gość kukurukukukuku
Niezły:-D Mój ma 18-centymetrowego i czuję jak mi daje po szyjce macicy w niektórych pozycjach:-p Poproś go żeby był delikatniejszy lub wybierajcie pozycje, gdzie nie ma tak głębokiej penetracji.

Gość jaktakmoszna
ja mówię żeby nie wkładał do końca,na początku było mi wygodniej na plecach,teraz jak duży brzuch,wolę na nim ijest mi przyjemniej,sama chcę-na początku uciekałam gdzie pieprz rośnie,teraz sama się domagam,to hormony,a jakie orgazmy mam!!!!!!!!!!!!!! Zobaczysz,u Ciebie też się zmieni wszystko na lepsze

Znalazłam rozwiązanie! Koleżanka poradziła mi by ograniczyć mu głębokość wejścia poprzez trzymanie fjuta.Ale fajnie, mój nie może zbyt długo pracować , bo jak powiedział to trzymanie mocno go podnieca i szybko go bierze no a co za tym idzie spuszcza się szybciej niż kiedyś, no a ja pozwalam mu wsadzić tylko tyle ile chcę, polecam! Jak to mówią i wilk syty i owca cała.