Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaSzwargot

Przedłuzenie paznokci po chemii - śląskie

Polecane posty

Gość MonikaSzwargot

Słuchajcie dziewczyny, mam bardzo pobgryzane paznokcie, a na dodatek jeden mi zszedł (włozylam miedzy drzwi). Jestem załamana, bo mam teraz ślub kolezanki a potem andrzejki, sylwester itp... No wiadomo :P Problem polega na tym, że jestem po chemioterapii i nie trzymają się moich paznokci żele czy akryl. podobno tez nie wszystkie mają atest dla osób takich jak ja... Szukam jakiejś kosmetyczki, która ma jeszcze jakieś inne metody przedłużania, albo chociaż wzmocnienia paznokci, bo rosną dosyć szybko. Mieszkam w Będzinie, ale spokojnie mogę dojechać do Dąbrowy, sosnowca czy czeladzi. Kwota nie gra roli, ale tak w 150 zł chcę się zmieścić. Pomóżcie

jest metoda fiberglass - poszukaj w okolicy czy ktoś się tą metodą zajmuje ( nie jest jeszcze zbyt popularna)

Gość MonikaSzwargot
bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedz!! znalazłam w Dabrowie tylko lokal z fiberglasem. Zna ktoś Ogród Urody? Zapisałam się na dzisiaj na 21. Dam znać. A może porcelana albo manicure japoński? Cholera, nie wiem co i jak :P Nie znam się na tym zupełnie

Gość MonikaSzwargot
zadzwoniłam do Ogrodu Urody i babka mi poleciła albo żele (korzysta tylko z przebadanych kosmetyków dla chemiczek) albo własnie fiberglas. Cena jest taka sama, więc zobaczymy co mi doradzi. nie mogę doczekać się ładnych i czystych paznokci, ta krata mnie już dobija... :)

Gość Halina z Wieży Ciśnień
Hej Monika! miałam problem z pazurami, ale na tle alergicznym. Pazury miałam jak z waty, nic się nie trzymało, a dodatkowo 2 z nich mi schodziły, bo walnęłam drzwiami :/ Byłam u pani Marty w domu (od 2 lat), bo teraz się przeniosła do strefy Cięcia i mam śliczne pazury. Ona serio używa takich mocnych żeli że mi nie odleciały, więc pewnie będziesz zadowolona. W Strefie Cięcia nie byłam jeszcze u niej, bo dopiero za 2 tygodnie będę w DG, ale to fajna babka, więc pewnie się to rozkręci.

Gość MonikaSzwargot
Cześc laski !!!!!! Ale jestem szczęśliwa! Mam sliczne paznokcie, frenczyk, a co! Wybrałam w końcu żel na stopach (jakiś przeciwgrzybiczny) i fiberglas na rękach i mam piękniste, błyszczące pazurki. Halina, a jak zdobienia airbrush wyglądają? Nie wiem właśnie czy sobie nie strzele czegoś takiego na stopach, robiłaś u Pani Marty?