Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylvii_n

CZARNY STOLEC

Polecane posty

Witam serdecznie, Mam problem odnośnie czarnego, twardego stolca. W ostatnim czasie (kilka dni) mój stolec jest czarny. Zatwardzenia mam od zawsze (może z wyjątkiem pierwszej ciąży). Dodam, iż przy pierwszym porodzie dostałam hemorojdów. Cierpiałam na nie przy drugim dziecku, aż do sierpnia 2009. (syn ma 2 lata, córka 8 miesięcy). Mam dodatni HBs. Pod koniec września miałam przeprowadzkę, i nie ukrywam trochę się nadźwigałam. Potem przez jakiś czas odczuwałam bóle a raczej kłucia w dole brzucha. Nie jadłam nic co mogłoby spowodować taki kolor stolca, ani nie przyjmowałam preparatów żelaza. Czy jest się czym przejmować? Co może powodować taki kolor stolca? Czy może to być wina wątroby? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Gość qwas
do lekarza i to migiem. Nie ma na co czekać bo czarny stolec to raczej nic dobrego tym bardziej że nie jest to spowodowane lekami. Czarny stolec jest często spowodowany krwawieniem z górnej części części przewodu pokarmowego. Do lekarza.

Gość rację ma
powyższy adwersarz, ale równolegle spróbuj terapię Gersona, bo skoro ludzie nawet raka usunęli tą terapią to Twój problem może być pikuś. Poszukaj w internecie wpisując w Google "Terapia Gersona-film"Ustabilzuj swoje życie zdrowym trybem życia, co znajdziesz wpisując "vademecum zdrowia- jak żyć" POwodzenia, głowa do góry.

dzięki za opinie. byłam u lekarza ogólnego. jak na razie ide jutro na badania: morfologia, próby wątrobowe i badanie wykrywające utajoną krew w kale. pojutrze zobaczymy czy coś wykryją. pozdrawiam.