Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deqwfew

Jakie jaja znajoma zablkowała mnie na naszej-klasie

Polecane posty

Gość deqwfew

Jakie jaja,znajoma zablokowała mnie na naszej-klasie.No, chociaz na ulicy mówi mi czesc.Dla mnie to dziwne.Chociaz, jeszcze dziwniejsze jest, gdy kto Cie doda, do znajomych, a na ulicy czesc Ci nie powie;) Tez was ktos zablkował kiedys na n-k?

Gość jukgfdh
idz pierdolnij sie w leb! NIE MASZ INNYCH PROBLEMOW??

ojeju może nie chce żebyś oglądała jej profil ja też zablokowałam jednego znajomego z podstawówki bo sie wkoorwiłam że opisuje na ogólnym forum klasowych różne własne wspomnienia przygody ze szkoły z innymi uczniami :-O np że nas podglądali pod prysznicem przed basenem i szkoda że w tamtych czasach nie było komórek z kamerką :-O

Gość deqwfew
do jukgfdh pisz na temat:) nie przeklinaj, bo to grzech:)i od przeklinania robi się brzydki wyraz twarzy na starość:)takie"wulgarny ryjek":)hehe Poza tym, gdzie ja napisałam, ze to dla mnie problem? napisałam wyrażnie, a Ty cyba nie umiesz czytac, ze zrozumieniem"jakie jaja", a jaja to w domysle, nie problem, ale cos zabawnego i smiesznego.zrozumiano?:)

Gość do aliksandra
jesli ktos blokuje, znaczy, sie ze sam ma cos do ukrycia i cos na sumieniu, proste jak drut..

Gość deqwfew
taki mnie wiecej wyraz twrzy dosc brzydki od przeklinania:)ma Pani Basia z klatki;)B;)buahah

Gość cos ciekawego...heh
moja wspołlokatorka ukradła mi kolczyki a pozniej została przyłapana na gorącym uczynku. Wiecie co dziś zrobiła, usunęła mnie z przyjaciół na nk, zablokowała (sic!) i napisała smsa " Ja ostatnio posprzątałam w pokoju a ty zostawiłaś na biurku tampony, mogłabyś je chować do szafki, to chyba o czymś świadczy, dzięki ze mnie usunęlaś z nk, wyręczyłaś mnie " Co to za dziecinne zagrywki?.. strach pomyśleć, że taki jest poziom dzisiejszych studentów...

Gość deqwfew
ona pierwsze powiedziała mi czesc, o dziwo , wiec odpowiedziałąm tylko

Gość deqwfew
pewnie Cię usunęła bo nei chciała żebyś widziała że zrobiła sobie zdjęcie w twoich kolczykach

Gość kunia nie widac
a co skoro jej podpadłas, to cie zablkowala:)proste

Gość olaboga co się stało
ojej i co się stało, ja zablokowałam mojego starego, bo mnie wkurr wiał jak mnie szpiegował, gdzie kto co mi napisał i co odpowiedziałąm. No i co, rozmawiamy nadal, a w tym temacie milczy heheh.