Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noel*

CELLULIT-Musze się TEGO pozbyć. Kto ze mną?

Polecane posty

Hej kobietki :) Wiem wiem wiem, zaraz "życzliwi" będą mi tu wklejac linki,ze ten temat juz byl tu i tam.Wiem, czytalam, widzialam, ale chce założyć nowy. Cellulit :( Juz nie mam do niego siły, cierpliwości, nie mogę patrzyć na siebie w lustrze:(:(:(:( Czy są kobietki, ktoe tez z nim walcza?Wspierajmy sie i motywujmy do pracy.! Nie mam na niego sposobu.Dieta i ćwiczenia fizyczne, standard.Bark mi motywacji, czesto mam lenia:( Piszcie, kobietki, jak Wy sobie z nim radzicie, jakie ćwiczenia wykonujecie jak czesto?

Gość jesli masz trwałego lenia
to się nie oszukuj będziesz miała trwały cellulit

No niestety na to trzeba czasu i należy zmienic zupełnie styl życia, bo bez tego celulit będzie wracał. Ja od sierpnia zmieniłam styl życia i jest lepiej, choć nadal mam wiele złych nawyków. Przede wszystkim zdrowa dieta - ograniczenie a najlepiej zupełnie wykluczenie jedzenia typu fast food, chipsów, słodyczy. Duzo warzyw, owoców. Do tego picie wody mineralnej, zielonej herbaty. Ruch - każdy jest dobry, ja ćwiczyłam na fitnesie i siłowni do 5 razy w tygodniu ale niestety z przerwani z róznych powodów. Do tego dobry zel pod prysznic, masaże szorstka gąbką, naprzemienne prysznce - konczyc zawsze zimnym trzeba, balsam po i efekty minimalne są.

Gość mayflow3r
eeee tam, zredukowac sie da! sama na sobie sprawdzilam. co prawda cellulit wraca, jak sie przestanie dbac, ale efekty sa! otoz przede wszystkim duuuzo wody mineralnej, ograniczyc sol (bla bla bla - ale to naprawde pomaga), codziennie przy kapieli masaz twarda gabka. i wcale nie musi to byc 5 minut, to skutecznie zniecheca, wystarczy codziennie troche, a skora jest naprawde gladsza i bardziej jedrna. potem oczywiscie obowiazkowo balsam ujedrniajacy lub antycellulitowy (polecam ujedrniajacy SSS Avonu i L'oreala wyszczuplajaco-brazujacy!). cwiczenia wiadomo pomagaja, szczegolnie cardio, bo przypieszaja metabolizm (to nie tylko jelita, ale tez krazenie drogie panie;) ), a lepsze krazenie krwi i limfy daje efekty w usuwaniu cellulitu:) najwazniejsza jest naprawde systematycznosc!

Myflow dzięki :) Ty przynajmniej nie wyjechalas mi z "odkrywczymi" tekstami typu" masz lenia to bla bla bla". Naprawde moge miec lenia, gdy studiuje, pracuje i padam na twarz po całym dniu bieganiny, na szczescie diete udaje mi sie utrzymac, choc pokusa jest ogromna-słodycze.Ale pozwalam sobie np na kilka ciasteczek do kawy i tyle, raz dziennie. Nigdy nie słyszałam o ćwiczeniach cardio :O ale zaraz poczytam :) a co sadzicie o hula hopie?

Gość mayflow3r
hula-hop dobry na miesnie brzucha i wyrobienie talii, ja chyba juz z tego wyroslam, bo za Chiny nie potrafie utrzymac tego cholernego kolka na miejscu;D nie wiem, czy to moze cos pomoc na cellulit, ale moze byc calkiem niezla zabawa;P

Tak, zabawa jest niezła.Zależy gdzie kręcisz.Ja np moge krecic godzinami, ale nie utrzymam tego na wysokosci pośladków czy ud. Wczoraj krecilam i zrobilam sobie papke na cellulit z cynamonu, imbiru, kawy, oliwy i spirytusu.Znacie?

Gość bleeeh
podasz przepis? owijałas sie folia?

Gość askamala2
widziałam teraz super promocję na programty antycellulitowe w sklepie internetowym polleny ewa. Programik kosztuje teraz 15,99zł. Ja zaopatrzyłam się już w 3 opakowania :-)