Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigulkaaaaaa

krwawienie z odstawinia....pomocy

Polecane posty

Gość pigulkaaaaaa

mam krwawienie i straszny bol glowy, nogi jak z waty ? czy to normalne? wczesniej nie mialam problemow ani bolesnych miesiaczek a teraz? to byl moj pierwszy blister. wiec jak to jest z tym moim samopoczuciem?

Gość pigulkaaaaaa
ten bol glowy to tak jakbym byla napita ;/

Gość lilianka_275
skoro to pierwsze opakowanie to normalne. Sama biore już sporo tabletki i raz mam prawei plamienie, raz bardzo obfity okres. Weź tablekte na ból głowym ciśnienie dzisiaj okropne, sama przysypiam i łeb mnie boli:|

tez tak miałam, niesamowity ból głowy!! naprawde silny, az wymiotowałam :O Kiedy powiedziałam o tym lekarzowi, zmierzyl mi ciśnienie i natychmiast zarzadził odstawienie tabletek (Cilest) zmienił na inne -harmonet i ... wszystko było OK :)

Gość pigulkaaaaaa
a czy moge byc w ciazy ? bo przyznam ze w 2 tyg zapomnialam pigulki i kochalam sie do konca wzielam ja po 15 h , w 3 tygodniu zapomnialam 2 i tez si ekochalam, i dostalam okres po tych zapomnianych w 3 tygiodniu....

Gość skoro tak to w ogóle ich nie
bierz, bo to bez sensu przecież. Nic dziwnego, że twoje hormony zwariowały :(

Gość pigulkaaaaaa
ale duza jest szansa na ciaze? nastepengo blistra nie zaczne juz ;/

Gość lilianka_275
ej no nieźle:)pierwszy blister i już dwie zapomniane?weź sobie ustaw alarm w komórce. A jakim cudem masz być w ciąży, skoro napisałaś u góry że masz obfity okres?? Sama sobie fundujesz huśtawke hormonalną

Gość lilianka_275
jak nie weźmiesz następnego opakowania to sobie od razu ciąży nie zafunduj.

Gość pigulkaaaaaa
ale teraz jesli mam okres, bo leci obfity, to nie ma szans na ciaze tak ?

Gość ankaiii
witajcie, mam takie pytanie bralam tabletki anty kontracept tylko przez 4 miesiace poniewaz skonczyly mi sie a jestem za granica i wracam za miesiac, po odstawieniu mialam normalny okres nic mnie nie bolalo, a nastepny spoznil mi sie 15 dni, teraz jest 4 dzien tego okresu i przez te 4 dni boli mnie strasznie brzuch na samym dole i lewy jajnik jak sie schylam, przewaznie na noc i mnie do tego bola nogi nizej kosci biodrowych przy nasilajacym sie bolu brzucha, wczesniej mnie nic nie bolalo,czy to normalne po odstawieniu tabletek?? dodam jeszcze ze 3 dni przed okresem kochalam sie z partnere bez zabezpieczenia stosunek nie przerywany czy jak bym byla w ciazy to by ten okres sie nie pojawil ??? z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość jejku pomocy
ja po odstawieniu tez mialam bóle w pachwinach no prawy jajnik mnie bolal strasznie poszlam do ginekologa okzazało sie ze mam trobiel na jajniku.:(