Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandrulek20.

... dzidziuś....

Polecane posty

Gość Sandrulek20.
Powiedzcie mi czy jestem w ciazy. Wiem, wiem.. do gina pojde ale chce miec te pewnosc... Mialm ostati okres 22 wrzesnia, dzis jeszcze nei mam, zadnych objawow tez nie;] hm.. a zawsze mialam.. bolal mnie niesamowicie brzuch, poprostu mnie skrecalo...

Gość tak jestes i to w blizniaczej
:D kobieto kup test ciazowy przeciez my Ci nie powiemy czu jestes w ciazy bo skad niby mamy to wiedziec ???

Gość Sandrulek20.
wiem, wiem... ale czy jest takie prawdopodobinestwo????

Gość Anula1982
Sendrulek, czy ty masz 20 lat?? Jeżeli tak to nie spiesz sie az tak bardzo... mowie z doswiadczenia.

Gość oolliiwwka
KUR....MNIE BIOERZE JAK CODZIENNIE WIDZE POWTARZAJACE SIE PYTANIE..CZY JESTEM W CIAZY??A MOZE JESTEM W CIAZY??CHOLERA PEWNIE JESTEM W CIAZY?? DZIEWCZYNO OBOK DODAJ NOWY TEMAT JEST COS TAKIEGO JAK SZUKAJ!!!!!TAM ZNAJDZIESZ TYSIACE PODOBNYCH PYTAN I ODPOWIEDZI....WIESZ CO TO TEST CIAZOWY??CZY GINEKOLOG?? OO RANYYY!!!! SERIOOO ZACZYNA SIE TU ROBIC NIEZLY SYF NA TYM FORUM..A TAK BYLO FAJNIE KIEDYS...BYLO-MINELO..

Gość pojebusyyyyyyyy
a po co jest te forum? do takich debilnych ludzi jak Ty oliwwka?? :D:D:D eeehehehehe

Gość no napewno nie po to
aby odpowiedzieć komuś czy jest w ciąży! wystarczy pomyśleć przed zadaniem trakiego pytania!