Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nie sympatyczna

portal sympatia-przesyłanie zdjęć

Polecane posty

co sądzicie o tym, że po wymianie zdjęć facet przestaje się odzywać? oczywiście poza tą pierwszą myślą - że widocznie jestem brzydka - ? no jestem. ale że wielu facetów po prostu NIC nie odpisuje - dla mnie porażka. opróćz oczywiście tego, że przykro - moja druga myśl - i dobrze - nie bede tracić czasu na dupków

Gość szczera_anka
Nie prościej umieścić od razu zdjęcie w profilu i mieć problem z głowy?

Gość Daweor
Przecież każdy ma prawo zerwać kontakt w każdej chwili i nie powinniśmy mieć pretensji, wszak wolny człowiek ma prawo wyboru z kim się kontaktuje. Sądzisz, że lepiej byś się czuła, gdyby facet napisał faktyczny powód zerwania kontaktu, czy lepiej odebrałabyś grzecznościowy "kit"?

hehe widocznie jesteś koleżanki cie okłamują no ostatecznie kiepskie zdjęcie wiem, że jestem raczej brzydka, ale nie wiem dlaczego, panie BRZYDKI I NISKI uważasz że okłamują mnie koleżanki jakaś telepatia? co Ty wiesz o moich koleżankach, panie BEZNADZIEJNY?

"że widocznie jestem brzydka - ? no jestem. " założyłem że no jestm = nie jestem + literówka 🖐️ wiec twoje przekoanie o własnej atrkacyjnosci musi wynikać z dezinformacji bliskiego otoczenia :P ale tak nic dziwnego randki www to supermarket i bez dobrego zdjęcia w profilu to nie dstaniesz odpowiedzi od większości czy to mężczyzn czy to kobiet jak w życiu. przecież jak podjedziesz do dziewczyny a jesteś brzydki to każda powie że nei ma czasu albo ma chłopaka :P

Gość pa jacykuf
ów portal jest mocno przereklamowany - wiem, bo kiedyś go zaliczyłem niby tysiące samotnych, ale wieje tam nudą, pustą i kompletnym brakiem kontaktu - po kiego grzyba ci ludzie tam umieszczają profile? księcia/księżniczki szukają???

Gość pa jacykuf
Brzydki Niski Beznadziejny -> nie to brzydkie co brzydkie tylko co się komuś nie podoba najczęściej brzydota kwestia myślenia o sobie i nieumiejętność zadbania o wygląd ja tam urodą nie grzeszę a jakoś powodzenie u atrakcyjnych kobiet mam (a raczej miałem, bo teraz zostałem przez jedną taką usidlony i zdanie reszty mi powiewa)

Znajomości na takich portalach są niezobowiązujące, więc można bez problemu zerwać kontakt.Poza tym nie ukrywajmy, że wygląd nie ma znaczenia, bo niestety przecież ma...:(( Więc by uniknąć tego typu "zawodów" najlepiej od razu zamieścić zdjęcie..

Znajomości na takich portalach są niezobowiązujące, więc można bez problemu zerwać kontakt.Poza tym nie ukrywajmy, że wygląd nie ma znaczenia, bo niestety przecież ma...:(( Więc by uniknąć tego typu "zawodów" najlepiej od razu zamieścić zdjęcie..

mimo wszystko, czy to NORMA - zachowanie się w ten sposób, że nie odpisuje się na mail ze zdjęciem? bo głupio jest napisać - jednak mi się nie podobasz, żegnam!!! może i norma, ech a mi się marzy świat, w którym ludzi byłoby stać na szczerość ech....