Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zapytanie hej

co jeść/pić, by być, że tak powiem bardziej napaloną?

Polecane posty

Gość mam zapytanie hej

wiecie jaki mam problem? ano taki, że się nie podniecam. jestem jakaś oziębła... np. chłopak pieści moje sutki, a ja nic nie czuję!!! co robić, by TO CZUĆ? bo ja chcę to czuć!!!!

Gość Bob Taylor
strzel sobie dobrego drina. nie wiem, martini, jakieś czerwone winko. alkohol potrafi czasem dobrze rozgrzać i poluzować hamulce :-) ......albo faktycznie siądz doopą na kuchence:D

Gość mam zapytanie hej
ale mi doradziliście :(

Gość Bob Taylor
no ale ja z tym alkoholem to mówie na poważnie. wiele dziewczym jak sobie łyknęło troche to nabierało apetytu na seks;-D a po trzeźwemu to cnoty takie że hej. no chyba że problem leży w innej materi, że gdzieś masz blokade... ile masz lat??

Gość mam zapytanie hej
mam 23 lata, mój chłopak 22. jesteśmy ze sobą 3 lata. nie mam żadnej blokady, bo niby jaką?? bardzo się kochamy, uwielbiam robić mojemu chłopakowi dobrze, uwielbiam sprawiać mu przyjemność.. on też robi wszystko by mi było jak najlepiej, no ale kurczę wychodzi na to, że ja zimna suka jestem, oziębła... bo on myśli, że jak właśnie np. z tymi sutkami... czasami on mówi do mnie:"ooh jak się zaraz za twoje cycuszki wezmę, to będziesz błagała bym przestał" a mnie to kompletnie nie rusza!!!!!!

Gość to w glowie sie dzieje
to nastawienie psychiczne , widac nie ten facet

Gość mam zapytanie hej
o nie nie nie! facet jest na pewno ten! w życiu nie spotkałam lepszego człowieka i nie zamienię go na żadnego innego. musi być inna przyczyna :(

Gość Bob Taylor
no to faktycznie nastawienie psychiczne. a który to Twój facet w łóżku?? miałaś jakieś problemy może wcześniej związane z seksualną sferą swojego zycia??

Gość autorko ja też tak miałam
na początku jestem z chłopakiem 3 lata ale dopiero teraz poczułam jakieś podniecenie nie martw się może z czasem to przyjdzie :)

Ojej, a kto Ci powiedział, że musisz reagować akurat na pieszczoty piersi? Ja też mam niewrażliwe... Każdej kobiecie co innego sprawia przyjemność... Moze spróbuj, żeby Ci pieścił brzuch, np?

Gość mam zapytanie hej
to jest mój pierwszy chłopak... to możliwe, żebym wogóle nic nie czuła? bo czasami nawet jest tak, że dopóki nie spojrzę i zobaczę, że on pieści moje piersi, to nawet bym o tym nie wiedziała. bo dosłownie czuje nic. tak jakbym miała znieczulone piersi. a żeby mi sutki z podniecenia "stanęły" to chyba też niemożliwe...

Gość Bob Taylor
no a z samego seksu masz przyjemność??? albo z orala?? osiągasz orgazm??

Gość mam zapytanie hej
a nawalic się nie bardzo mogę chwilowo, bo mam przerwę w braniu tabletek i bałabym się, że tak bym się po tym alkoholu rozluźniła, że dzidzię byśmy zmajstrowali :)

Gość mam zapytanie hej
jak narazie tylko łechtaczkowy, jak robi mi dobrze języczkiem...

Gość krowka mleczna
tez tak mam.. czasem musze spojrzec zeby wiedziec czy masuje mi cycki;)

Gość Bob Taylor
no to grunt że dochodzisz :-) a słuchaj, może to właśnie od tych tabletek??? może Ci gin źle dobrał, gospodarka hormonalna sie "zepsuła" i Ci coś szwankuje?? moja ex tak miała że ak nie brała tabletek to sie rypaliśmy ile wlezie i bya w tym naprawde zboczona i ostra, a jak potem zaczęła brać te tablety to o 180 stopni jej sie odmieniło...