Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfgkhm

dlaczego facetów tak kręci finał na brzuszku, hmm??

Polecane posty

Gość cfgkhm

wytłumaczy mi ktoś?

Gość taka tam dziewczyna
nie tylko facetów, uwierz są kobiety którym to też sie podoba, ja np uwielbiam jak kończy mi na brzuszku, cycuszkach albo plecach a potem to rozkosznie wciera we mnie.

Gość zfhbncb
no dobrze. ale dlaczego? :)

jak to dlaczego ? nie podoba ci się seks . przecież na tym to polega -- widzieć i czuć ... to kręci . dodatkowa podnieta ....... mmmm

Gość mmmniam mniam
uwielbiam spuszczać się mojemu aniołkowi na brzuszek, na cycuszki... widok bezcenny :) i jeszcze ten jej szelmowski uśmieszek... ajć :)

Jestem kobietą ;) i marzy mi się, żeby mój skończył mi na brzuszku. Już kilka razy mu o tym mówiłam. A on nie, bo on 100 razy bardziej woli we mnie. Muszę go jakoś przekabacić :P

Gość losktre6
najlepiej jest skończyc na bużce:)

moj tez nie lubi na zewnatrz..woli sie rozkoszowac wspolnym orgazmem..a tak albo ja juz jestem po,a on sobie musi reka skonczyc...raz probowalismy i powiedzial,ze raz na jakis czas ok,ale woli w srodku

Żmij84 ale wariat. jak to nie chce??? przecież takie triki są bardzo fajne jak finał na brzuszku, cycuszkach, plecach czy pośladeczkach otóż to! ostatnio - kochamy się, on już prawie dochodzi, wysapałam mu do ucha (bo nie byłam w stanie mówić :P), żeby skończył na moim brzuszku, a on: "dlaczego?". No żesz!!! Powiedziałam, że taką mam fantazję, że chciałabym zobaczyć jak to jest. Jego wyraz twarzy mówił coś jak "naprawdę muszę??". Odpuściłam mu. Tym razem... ;)

Żmij84, lubię się pobrudzić :P A gumki są fuj, fuj. Marny komfort, również psychiczny.. Drobnych perwersji i szaleństw nam w łóżku nie brakuje. On na początku podchodził do mnie na paluszkach, bo jest moim pierwszym facetem. Bał się mnie spłoszyć chyba :P Jest zdecydowanie bardziej doświadczony ode mnie, ale to raczej ja mam większy temperament. Co do wieku - jeśli Twój wiek określony jest w nicku to jesteśmy równieśnikami :)