Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furry

jak się zachować?

Polecane posty

Gość furry

w skrócie...z moją dziewczyną widzimy się w weekendy bo studiujemy w 2 różnych miastach...Wczoraj rano od niej jechałem. Wieczorem wysłałem do niej smsa z zapytaniem jak jej minął dzień i co tam sobie porabia. Nic mi nie odpisała...Dopiero dzisiaj rano ok 10...wkurzyłem się trochę o to na nią...Zapytałem teraz dlaczego mi nie odpisała i w odpowiedzi dostałem, że była w (nazwa klubu)... to taka dyskoteka/klub... Jak mam się zachować w takiej sytuacji ? czy miałem powód się wkurzyć...

Gość furry
totalnie nie podejmować tematu ?? zachowywać się jakby nigdy nic ?

Gość no i co z tego że tam była
obiecywaliście sobie, że nie będziecie sami nigdzie wychodzić?

Gość czlowieku napisala ci prawde
wiec co? masz sie obrazic ? zawarliscie jakas umowe ,ze bez siebie nie korzystacie z zycia? szukasz problemu.

Gość furry
nie, nie umawialiśmy się...ale dla mnie to trochę głupie... ja jak z nią nie jestem, to tęsknię za nią, że nawet mi się nie chce nigdzie wychodzić...nie mówiąc już o jakiś dyskotekach... a ona se poszła sama się bawić :|

Gość bojabojaboja
A dlaczego się wkurzyłeś? Jak się idzie na impreze, to nie spogląda się co chwilę na komórkę. To chyba oczywiste. Żeby uniknąć takich sytuacji poproś dziewczynę, żeby w sytuacjach, kiedy prawdopodobnie nie będzie mogła dłuższy czas się odezwać poinformowała Ciebie o tym.

Gość bojabojaboja
Acha to ma siedzieć w domu i płakać że Ciebie nie ma przez cały czas?